gooossia17
Fanka BB :)
Najwcześniej 10 dptDziewczyny kiedy warto zrobic 1 betę? dziś jest mój 6 dpt miałam podanego 3 dniowy zarodek
na sikanca raczej duzo za wczesnie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Najwcześniej 10 dptDziewczyny kiedy warto zrobic 1 betę? dziś jest mój 6 dpt miałam podanego 3 dniowy zarodek
na sikanca raczej duzo za wczesnie?
Super a gdzie fota twojego malego kropkaDziewczynki, u mnie dziś było badanie 1 trymeatru. Wszystko z Malenstwem w porządku, rozwija się bardzo ładnie. Jestem bardzo szczęśliwa
No i pieknie niech sie dalej zdrowo rozwijaja twoje brzdace :*Melduję że maluszki są piękne , całe i zdrowe [emoji16] Usłyszałam że moja ciąża i maluszki są wręcz książkowe , ryzyko wad praktycznie zerowe. Mam przeczucie że mamy chłopca i dziewczynkę . 12t6dc wymiary 6.9 I 7.4 cm. Mniejszy maluszek po moim komentarzu że to chyba dziewczynka , podniósł rączkę w pozdrowieniu , normalnie mogłam policzyć paluszki. Większy maluszek machal nóżkami [emoji16] cudowny widok. Nie mogliśmy ich ująć na jednym zdjęciu , więc zrezygnowaliśmy. Za miesiąc mamy 3D więc teraz zdjęć nie kupowalismy. ( za zdjęcia tutaj się płaci ) .
Dziękuję za wszystkie kciuki [emoji9][emoji173]
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
5 doba zarodek 4AA criotransfer bo dużo jajeczek wyprodukowanych. Transfer udany.Dziewczyny a Wy w których dobach miałyście transferowane zarodki?
Super ze maluszek zdrowy oby tak dalej. Dawaj fotkeDziewczynki, u mnie dziś było badanie 1 trymeatru. Wszystko z Malenstwem w porządku, rozwija się bardzo ładnie. Jestem bardzo szczęśliwa
Dziewczyny a Wy w których dobach miałyście transferowane zarodki?
Cudownie, ze maluszki zdrowe oby tak dalejMelduję że maluszki są piękne , całe i zdrowe [emoji16] Usłyszałam że moja ciąża i maluszki są wręcz książkowe , ryzyko wad praktycznie zerowe. Mam przeczucie że mamy chłopca i dziewczynkę . 12t6dc wymiary 6.9 I 7.4 cm. Mniejszy maluszek po moim komentarzu że to chyba dziewczynka , podniósł rączkę w pozdrowieniu , normalnie mogłam policzyć paluszki. Większy maluszek machal nóżkami [emoji16] cudowny widok. Nie mogliśmy ich ująć na jednym zdjęciu , więc zrezygnowaliśmy. Za miesiąc mamy 3D więc teraz zdjęć nie kupowalismy. ( za zdjęcia tutaj się płaci ) .
Dziękuję za wszystkie kciuki [emoji9][emoji173]
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Pani z labo ivf dzwoniąc do mnie powiedziała ze zapraszają mnie na transfer jutro (2 doba) lub w czwartek (3 doba).3 doba.
Ale decyzje o tym, w ktorym dniu transfer powinien podjac lekarz. Oni pytaja Ciebie?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie 5 dnioweDziewczyny a Wy w których dobach miałyście transferowane zarodki?