reklama
Doris30:-)
Fanka BB :)
Szczęśliwego nowego roku kochane I oby ten 2018 był dla nas laskawszy. Już niedługo mam drugi transfer trzymajcie kciuki .
Margit2018
Wszystkiego najlepszego, siły i wiary w nowym roku. Żeby był lepszy i szczęśliwy dla każdej z Was.
dżoasia
A wiesz juz mbiej wiecej kiedy?Szczęśliwego nowego roku kochane I oby ten 2018 był dla nas laskawszy. Już niedługo mam drugi transfer trzymajcie kciuki .
Chocolateri
Szczęśliwego Nowego Roku kochane [emoji173]
Życzę Wam pięknych pozytywnych testów , rosnących bet i spokojnych ciąż. [emoji8][emoji8][emoji8]
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Życzę Wam pięknych pozytywnych testów , rosnących bet i spokojnych ciąż. [emoji8][emoji8][emoji8]
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
adansonia
Nie mam nie przepisami miI jak masz relanium 2 mg chociaż raz dziennie , mnie dzisiaj tzn wczoraj późnym popołudniem zaczęło ciągnąć w pachwinach na wysokości bioder kochane smigam spaciu kolorowych
adansonia
Zacząłem brać nospe jak mowilyscie 3 razy dziennie forte żeby spacydikowac skończę.Ja przy pierwszym transferze miałam skurcze i nie brałam nospy i to był mój blad.. teraz brałam id początku i podejrzewam że też pomogło ❤
gosia321
Hehe no wlasnie od lipca po nieudanej probie odstawilam.wszystko ze zlosci i moj organizmo juz nie ogarnial tylu tabsowLo matko!! Jakie ty dopalacze lykasz??!!
Dopiero od miesiaca zaczelam znowu brac suple
gosia321
Nawet trzeba na endometrium codziennie .Dziewczyny czy przy stymulacji można wypić lampkę czerwonego wina ?
reklama
dżoasia
To nieźle! Kurde a ja od kwietnia łykam uparcie te skittlesy.. .A mogłam chociaż z miesiąc przerwy zrobić:/Hehe no wlasnie od lipca po nieudanej probie odstawilam.wszystko ze zlosci i moj organizmo juz nie ogarnial tylu tabsow
Dopiero od miesiaca zaczelam znowu brac suple
Podziel się: