reklama
Koniczyna82
Fanka BB :)
Pewnie. Ale znacznie mniej niż ta krzemionka. Wchłania si3 ile trzeba, wypływa nośnik. Ale on jest jak lubrykant a nie papier ściernyKoniczyna a utrogestan Ci nie wypływa? Bo mi ta maź właśnie czasami tak
Justin87
adansonia
Ja się zaczynam denerwować bo zaczynam mieć skończę w brzucha jak ostatnio...dzisiaj 2 dzień po transferze. Bardzo się boję że znowu się nie uda;(Relanium nie jest na uspokojenie naszej psychiki. Wg mojej lekarki dziala na procesy wczesnoporonne wyciszajac skurcze macicy. Brałam jak miałam plamienia
"Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym"
W większości z was się udawało bo nie mialyscie Skórczy
Nospa max 3x 1Ja się zaczynam denerwować bo zaczynam mieć skończę w brzucha jak ostatnio...dzisiaj 2 dzień po transferze. Bardzo się boję że znowu się nie uda;(
W większości z was się udawało bo nie mialyscie Skórczy
Ja mam skorcze od 1 dpt i dzisiejsza beta 25,99 , transfer 24.12 wcześniej blastocystyNospa max 3x 1
adansonia
Dzięki tak zrobięNospa max 3x 1
I jak masz relanium 2 mg chociaż raz dziennie , mnie dzisiaj tzn wczoraj późnym popołudniem zaczęło ciągnąć w pachwinach na wysokości bioder kochane smigam spaciu kolorowychDzięki tak zrobię
reklama
Ja przy pierwszym transferze miałam skurcze i nie brałam nospy i to był mój blad.. teraz brałam id początku i podejrzewam że też pomogło ❤Dzięki tak zrobię
Podziel się: