reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczynki, chyba we wcześniejszych postach opisalyscie wszystko czego można Wam/nam życzyć :). Ja napiszę krótko - w Nowym Roku spełnienia marzen, bez znaczenia czy tych wielkich czy malutkich, czy dotyczących życia prywatnego czy zawodowego. Niech wszystko czego pragniecie i do czego dazycie się spełniło.

reklama
Ja się zaczynam denerwować bo zaczynam mieć skończę w brzucha jak ostatnio...dzisiaj 2 dzień po transferze. Bardzo się boję że znowu się nie uda;(
W większości z was się udawało bo nie mialyscie Skórczy:(

Ja też miewałam takie skurcze przy pierwszych transferach. Teraz biorę spasmolinę 3x1 i skurczy brak. Moja dr mówi że jest skuteczniejsza od nospy :)

Dziewczyny ja Was w nowym roku witam z okropnym bólem gardła (to pewnie przez brak alko ; ).
Pomóżcie. Czy moge tantum verde spray lub tabletki do ssania? Normalnie nawet sliny przełknąć nie mogę taki ból.

reklama
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• hqdefault.jpg
    hqdefault.jpg
    9,3 KB · Wyświetleń: 83
Ostatnia edycja:
Do góry