reklama
dżoasia
Fanka BB :)
Jak jutro beta będzie piękna to myślę, że nie trzeba będzie go już namawiać, sam pojedzieJa namawiam M do pojechaania do Liczenia od kilku lat tym bardziej że często jesteśmy we Wrześni u szwagra al ciezko
Oby była ładna ja ledwo co 2 h temu wstałam po 3 h spania znowu spać mi się chce Masakra jakas piersi to nawet nie mogę się dotknąć podbrzusze ciągnie smigam spaciu jutro się odezwę jak bede miała wynik na bank do południa będę miała buziaki dziewczynyJak jutro beta będzie piękna to myślę, że nie trzeba będzie go już namawiać, sam pojedzie
adansonia
Jeśli miałaś dwa zarodki wszczepienie to duże prawdopodobieństwoMiałam 5dniowy. Hmm... bliźniaków nie rozważaliśmy,dlatego podawaliśmy jeden,ale jak będą dwa to będziemy podwójnie zakochani [emoji7][emoji7] Po 48h mam przyrost z 302,5 na 1062- myślisz,ze może to wskazywać na bliźniaczą?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
dżoasia
No to milych snów i powodzenia na jutro :*Oby była ładna ja ledwo co 2 h temu wstałam po 3 h spania znowu spać mi się chce Masakra jakas piersi to nawet nie mogę się dotknąć podbrzusze ciągnie smigam spaciu jutro się odezwę jak bede miała wynik na bank do południa będę miała buziaki dziewczyny
Ja tu pewnie zajrzę po południu, bo rano do pracy Polacy Mam nadzieję, że w 2018 nie będę musiała pracować ani 1 dnia!
dżoasia
Kochana 5% zawsze jest, aczkolwiek to tylko 5%... Ja myślę, że to po prostu maleństwo tak pięknie sie rozwija i dlatego beta tak ładnie rośnie A kiedy masz jeszcze usg?Miałam 5dniowy. Hmm... bliźniaków nie rozważaliśmy,dlatego podawaliśmy jeden,ale jak będą dwa to będziemy podwójnie zakochani [emoji7][emoji7] Po 48h mam przyrost z 302,5 na 1062- myślisz,ze może to wskazywać na bliźniaczą?
Jeszczeniematka
Jeśli miałaś dwa zarodki wszczepienie to duże prawdopodobieństwo
Nie,jedna blastke miałam transferowaną.
Jeszczeniematka
Kochana 5% zawsze jest, aczkolwiek to tylko 5%... Ja myślę, że to po prostu maleństwo tak pięknie sie rozwija i dlatego beta tak ładnie rośnie A kiedy masz jeszcze usg?
7.01 i mam nadzieje ze zobaczę już pęcherzyk [emoji4]
Podziwiam cie, do mnie sie chcieli wprosic szwagry ale nieuprzejmie powiedzialam, ze w tym roku nie planuje organizacji zadnych imprez
Ja też nie planowałam, ale mój odebrał telefon i usłyszałam tylko "no pewnie, wpadajcie"
Mam nadzieję że jakoś to ogarnę
reklama
Kochane za mną masakryczna noc 2 razy obudzilam się zapłakana śniło mi się że się nie udało;( nie wiem co mam myśleć podbrzusze nadal boli nospa wieczorna przestała działać nadal zero plamienia , piersi prawie w kosmos tak mnie bolą oby do wyniku bety......
Podziel się: