reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

No ja mam gości: 8dorosłych, 5dzieci. Musiałabym całą noc kroić cebulę żeby ukryć ewentualną porażkę (która oczywiście się nie zdarzy :p ale po co się stresować).
Zakupiłam 2 picollo:truskawka i mango, jak mi dziecka nie zapinkolą to się schleję :D i jakoś dotrzymam do wtorkowej bety
Podziwiam cie, do mnie sie chcieli wprosic szwagry ale nieuprzejmie powiedzialam, ze w tym roku nie planuje organizacji zadnych imprez:D

reklama
My z M pierwszy raz od kilku lat sami w tamtym znajomi wpadli była imprezka a 2 lata temu na spontanie o 14 pojechaliśmy na Sylwka do Karpacza do znajomych;) ja nawet nie kupowałam jeszcze picolo zresztą tym bardziej że jutro dopiero 2 beta plus co do sikanska zrobiłam dzisiaj ok 17:30 ale byłam pewna że nie wyjdzie bo za wcześnie jutro 2 h po oddaniu krwi będę pewna czy coś się dzieje po wczorajszej nijakiej becie 1,36 oby poszła w górę .....

Ale piękny wynik Wow A miałaś 3 dniowe czy 5 dniowe? Może to bliźniaki:) mi podali dwa ponoć są większe szanse że jedno że mną zostanie myślicie że to prawda? Że dwa I większe szansa ?

Miałam 5dniowy. Hmm... bliźniaków nie rozważaliśmy,dlatego podawaliśmy jeden,ale jak będą dwa to będziemy podwójnie zakochani [emoji7][emoji7] Po 48h mam przyrost z 302,5 na 1062- myślisz,ze może to wskazywać na bliźniaczą?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

My z M pierwszy raz od kilku lat sami w tamtym znajomi wpadli była imprezka a 2 lata temu na spontanie o 14 pojechaliśmy na Sylwka do Karpacza do znajomych;) ja nawet nie kupowałam jeszcze picolo zresztą tym bardziej że jutro dopiero 2 beta plus co do sikanska zrobiłam dzisiaj ok 17:30 ale byłam pewna że nie wyjdzie bo za wcześnie jutro 2 h po oddaniu krwi będę pewna czy coś się dzieje po wczorajszej nijakiej becie 1,36 oby poszła w górę .....
W którym dniu cyklu robiłaś pierwszą bete?
U mnie dziś 11 dpt. W 9-10 dpt miałam bóle podbrzusza, ale brak krwawienia. Tak mnie korciło, że zrobiłam 10dpt sikańca.... i wyszedł negatywny... Pierwsza beta zaraz po nowym roku... ciekawe

W którym dniu cyklu robiłaś pierwszą bete?
U mnie dziś 11 dpt. W 9-10 dpt miałam bóle podbrzusza, ale brak krwawienia. Tak mnie korciło, że zrobiłam 10dpt sikańca.... i wyszedł negatywny... Pierwsza beta zaraz po nowym roku... ciekawe
Ja robiłam wczoraj to był 25 dc a transfer był 24.12 godz 10 wcześniej blastocysty ale lekarz kazał mi wczoraj sza powtórzyć w Niedz i wtorek mam nadzieję że idze w górę bo cycki masakrycznie bola i w 3 dniu po transferze miałam plamienie brunatne, a podbrzusze wczoraj to myślałam że mnie skreci bez nospy nie dałoby rady

Ja robiłam wczoraj to był 25 dc a transfer był 24.12 godz 10 wcześniej blastocysty ale lekarz kazał mi wczoraj sza powtórzyć w Niedz i wtorek mam nadzieję że idze w górę bo cycki masakrycznie bola i w 3 dniu po transferze miałam plamienie brunatne, a podbrzusze wczoraj to myślałam że mnie skreci bez nospy nie dałoby rady
No to powodzonka :D

DIewczynki, a ja wlasnie wracam z Czestochowy. Zostalyscie tam wszystkie wspomniane, Matula mrugnela do mnie oczkiem jak prosilam o upragnione szczescie dla nas :*
Ja siedze tydzien w okolicach Czestochowy.Na Jasnej Gorze bylam przedwczoraj[emoji5] Na spontanie bylas sie pomodlic?

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja siedze tydzien w okolicach Czestochowy.Na Jasnej Gorze bylam przedwczoraj[emoji5] Na spontanie bylas sie pomodlic?

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Nieraz już namawiałam męża, żeby się kiedyś wybrać, ale zawsze znalazł sobie jakąś wymówkę, a to auto grat, a to do pracy szedł, a to do rodziców jechalismy, aż w końcu w środę sam zakomunikował, że dzisiaj pojedziemy :)

Do góry