reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

No ja mam gości: 8dorosłych, 5dzieci. Musiałabym całą noc kroić cebulę żeby ukryć ewentualną porażkę (która oczywiście się nie zdarzy :p ale po co się stresować).
Zakupiłam 2 picollo:truskawka i mango, jak mi dziecka nie zapinkolą to się schleję :D i jakoś dotrzymam do wtorkowej bety
Podziwiam cie, do mnie sie chcieli wprosic szwagry ale nieuprzejmie powiedzialam, ze w tym roku nie planuje organizacji zadnych imprez:D

reklama
My z M pierwszy raz od kilku lat sami w tamtym znajomi wpadli była imprezka a 2 lata temu na spontanie o 14 pojechaliśmy na Sylwka do Karpacza do znajomych;) ja nawet nie kupowałam jeszcze picolo zresztą tym bardziej że jutro dopiero 2 beta plus co do sikanska zrobiłam dzisiaj ok 17:30 ale byłam pewna że nie wyjdzie bo za wcześnie jutro 2 h po oddaniu krwi będę pewna czy coś się dzieje po wczorajszej nijakiej becie 1,36 oby poszła w górę .....

Ale piękny wynik Wow A miałaś 3 dniowe czy 5 dniowe? Może to bliźniaki:) mi podali dwa ponoć są większe szanse że jedno że mną zostanie myślicie że to prawda? Że dwa I większe szansa ?

Miałam 5dniowy. Hmm... bliźniaków nie rozważaliśmy,dlatego podawaliśmy jeden,ale jak będą dwa to będziemy podwójnie zakochani [emoji7][emoji7] Po 48h mam przyrost z 302,5 na 1062- myślisz,ze może to wskazywać na bliźniaczą?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

My z M pierwszy raz od kilku lat sami w tamtym znajomi wpadli była imprezka a 2 lata temu na spontanie o 14 pojechaliśmy na Sylwka do Karpacza do znajomych;) ja nawet nie kupowałam jeszcze picolo zresztą tym bardziej że jutro dopiero 2 beta plus co do sikanska zrobiłam dzisiaj ok 17:30 ale byłam pewna że nie wyjdzie bo za wcześnie jutro 2 h po oddaniu krwi będę pewna czy coś się dzieje po wczorajszej nijakiej becie 1,36 oby poszła w górę .....
W którym dniu cyklu robiłaś pierwszą bete?
U mnie dziś 11 dpt. W 9-10 dpt miałam bóle podbrzusza, ale brak krwawienia. Tak mnie korciło, że zrobiłam 10dpt sikańca.... i wyszedł negatywny... Pierwsza beta zaraz po nowym roku... ciekawe

W którym dniu cyklu robiłaś pierwszą bete?
U mnie dziś 11 dpt. W 9-10 dpt miałam bóle podbrzusza, ale brak krwawienia. Tak mnie korciło, że zrobiłam 10dpt sikańca.... i wyszedł negatywny... Pierwsza beta zaraz po nowym roku... ciekawe
Ja robiłam wczoraj to był 25 dc a transfer był 24.12 godz 10 wcześniej blastocysty ale lekarz kazał mi wczoraj sza powtórzyć w Niedz i wtorek mam nadzieję że idze w górę bo cycki masakrycznie bola i w 3 dniu po transferze miałam plamienie brunatne, a podbrzusze wczoraj to myślałam że mnie skreci bez nospy nie dałoby rady

Ja robiłam wczoraj to był 25 dc a transfer był 24.12 godz 10 wcześniej blastocysty ale lekarz kazał mi wczoraj sza powtórzyć w Niedz i wtorek mam nadzieję że idze w górę bo cycki masakrycznie bola i w 3 dniu po transferze miałam plamienie brunatne, a podbrzusze wczoraj to myślałam że mnie skreci bez nospy nie dałoby rady
No to powodzonka :D

DIewczynki, a ja wlasnie wracam z Czestochowy. Zostalyscie tam wszystkie wspomniane, Matula mrugnela do mnie oczkiem jak prosilam o upragnione szczescie dla nas :*
Ja siedze tydzien w okolicach Czestochowy.Na Jasnej Gorze bylam przedwczoraj[emoji5] Na spontanie bylas sie pomodlic?

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja siedze tydzien w okolicach Czestochowy.Na Jasnej Gorze bylam przedwczoraj[emoji5] Na spontanie bylas sie pomodlic?

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Nieraz już namawiałam męża, żeby się kiedyś wybrać, ale zawsze znalazł sobie jakąś wymówkę, a to auto grat, a to do pracy szedł, a to do rodziców jechalismy, aż w końcu w środę sam zakomunikował, że dzisiaj pojedziemy :)

Do góry