reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Kochane za mną masakryczna noc 2 razy obudzilam się zapłakana śniło mi się że się nie udało;( nie wiem co mam myśleć podbrzusze nadal boli nospa wieczorna przestała działać nadal zero plamienia , piersi prawie w kosmos tak mnie bolą oby do wyniku bety......

@limoncia1 trzymam kciuki za wysoką betę✊✊✊
O której bedziesz miała wyniki?

reklama
Kochane za mną masakryczna noc 2 razy obudzilam się zapłakana śniło mi się że się nie udało;( nie wiem co mam myśleć podbrzusze nadal boli nospa wieczorna przestała działać nadal zero plamienia , piersi prawie w kosmos tak mnie bolą oby do wyniku bety......
Ty się zadręczysz Kochana,musisz trochę odpuścić-przy stresie skacze prolaktyna. Jeśli Wasz Bąbelek już sie tam zadamawia,to nie utrudniaj mu [emoji6]Po pobraniu do domu i podwójna melisa![emoji1318]I czekamy na wynik[emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

hej Dziewczęta..dawno mnie nie było... widzę,że z DŻOASIA,KURCIA I SHAGGI startujemy praktycznie razem do crio...ja też na 3/01/18 mam wizytę przed...
Biorę już encortony ,estrofeny itd...ale oczywiście dzisiaj mnie połamało-chyba korzonki-i dodatkowe leki ,bo nie byłam w stanie z łóżka wstać...wszystko pod górkę..czasami mam wrażenie,że chyba nie jest mi dane..
dużo nowych twarzy :) za wszystkich trzymam kciuki :)

Ciekawa017 -witam,-możesz mi wytłumaczyć co niezbyt mądrego widzisz w moim wpisie???bo jedyna jesteś?

reklama
Do góry