MATYLDO! Jak tak czytam to się zastanawiam ,czy ja nie za mało łykam ...Tak, bierzemy 2 bąbele, to tego embrioglue i ah.
Z leków: Wczoraj dowcipnie accofil, od jutra encorton 7,5mg, lutek 0-1-2, crinone 1x, dupek 3x1, estrofem 3x1, oesclim plaster 1 co 3-4 doby, relanium i nospa, od transferu dodatkowo clexane 0,6 i jeszcze 4 zastrzyi z accofilu co 3 dni, po pozytywnej becie co 4 tygodnie 4 wlewy z immunoglobulin. Z witamin (naprzemian) pregna plus, ovarin, wit b12 metyl, kw foliowy metyl, d-vitum 2000j.m. magneB6.
Jak to nie pomoże to następnym razem podchodze na samym estradiolu i progesteronie...
reklama
Bardzo,bardzo mi przykro ;(Cud sie nie zdarzył. Serduszko nie bije. W 9 tyg straciłam Moja Dzidzie Ukochana. Dr Z nie jest fanka łyżeczkowania i proponuje bym przeszła to w domu, naturalnie...
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
adansonia
Fanka BB :)
Ponoć tu też się mogę zdarzyć bliźniaki jak komórka się podzieli inaczejNie,jedna blastke miałam transferowaną.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
gosia321
Kochane z okazji zblizajacego sie Nowego Roku zycze wam szampanskiej zabawy nawet jesli bedzie ona na bialej sali z piccolo i samych szczesliwych chwil w 2018 zeby kazdej z nas ziscilo sie to najwieksze marzenie bycia Mama. Zycze rowniez aby omijaly nas smutne wydarzenia aby ciaze rozwijaly sie bez komplikacji i strat i aby kazda z nas pod koniec roku przywitala na swiecie swoje upragnione dzieciatko.
Oprocz tego zycze szczescia zdrowia i radosci przez caly nadchodzacy rok
Asia i Dami Wam zycze sily i wytrwalosci w walce ze zwierzakiem aby wszystko toczylo sie dobrze i potwor zostawil Damiego w spokoju Zdrowia zdrowia przedewszystkim. A jak juz po chemii bedzie zdrowie to sily do walki o wasze dzieciatko :*
SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU !!!
Oprocz tego zycze szczescia zdrowia i radosci przez caly nadchodzacy rok
Asia i Dami Wam zycze sily i wytrwalosci w walce ze zwierzakiem aby wszystko toczylo sie dobrze i potwor zostawil Damiego w spokoju Zdrowia zdrowia przedewszystkim. A jak juz po chemii bedzie zdrowie to sily do walki o wasze dzieciatko :*
SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU !!!
Jeszczeniematka
Ponoć tu też się mogę zdarzyć bliźniaki jak komórka się podzieli inaczej
Tak,jednojajowe [emoji4]
Jeszczeniematka
1,5 h i będzie wynik najpóźniej
No i będzie git![emoji4] Melisa zrobiona??[emoji4]
reklama