reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja mam znajomą fryzjerje była na zwolnieniu zaszła w ciążę w trakcie zwolnienia normalnego i ma płatne 80% cała ciążę plus musi płacić zdrowotne

Dzień dobry kochane dziewczęta :)
znów się chwalę :) po 48 h przyrost beta ze 145 na 444!!! :O
Byłam wczoraj u mojej kochanej pani doktor, która prowadziła pierwszą ciążę i biorę taki zestaw leków, że aż mi się słabo robi ;) ale obiecała, że clexane na całą ciążę na ryczałt będzie mi wystawiać :)
Mam u niej wizytę 18 stycznia - pęcherzykowo-serduszkowa, już chyba powinno być widać serducho, co?
Betę mam zmierzyć jeszcze 2 stycznia i dać sobie już spokój...

Jak ja zazdroszczę tym z was, które mogą sobie pójść na zwolnienie ;) ja jestem na samozatrudnieniu i ani zwolnienie ani macierzyński mi się nie opłaca... po urodzeniu synka po 6 tygodniach wróciłam do pracy :< ale pracuję w domu i lubię swoją pracę, więc to troszkę coś innego, chociaż wiadomo, że chciałabym sobie przynajmniej na jakiś czas odpuścić :p ale obiecuję sobie, że teraz odczekam przynajmniej 3 miesiące z powrotem do pracy... w końcu będę miała 500+, to na pieluchy starczy hahaha

reklama
Dzień dobry kochane dziewczęta :)
znów się chwalę :) po 48 h przyrost beta ze 145 na 444!!! :O
Byłam wczoraj u mojej kochanej pani doktor, która prowadziła pierwszą ciążę i biorę taki zestaw leków, że aż mi się słabo robi ;) ale obiecała, że clexane na całą ciążę na ryczałt będzie mi wystawiać :)
Mam u niej wizytę 18 stycznia - pęcherzykowo-serduszkowa, już chyba powinno być widać serducho, co?
Betę mam zmierzyć jeszcze 2 stycznia i dać sobie już spokój...

Piękny przyrost :).

Do góry