reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
No oby oby:) dzisiaj tez pobolewa dół brzucha... jeszcze tylko 4 dni i beta;)

U mnie akurat bóle brzucha są zwiastunem :) jakby tych bóli brzucha nie było, to bym się zaczęła martwić :) mi akurat towarzyszyły prawie całą ciążę, moja pani doktor mówiła, że taka moja uroda, bo nic się nie działo ani z szyjką, ani żadne skurcze, ani nic... po prostu moje ciało mocno odczuwało, jak mój synek mościł sobie mieszkanko przez całe 9 miesięcy :p

reklama
Dzień dobry kochane dziewczęta :)
znów się chwalę :) po 48 h przyrost beta ze 145 na 444!!! :O
Byłam wczoraj u mojej kochanej pani doktor, która prowadziła pierwszą ciążę i biorę taki zestaw leków, że aż mi się słabo robi ;) ale obiecała, że clexane na całą ciążę na ryczałt będzie mi wystawiać :)
Mam u niej wizytę 18 stycznia - pęcherzykowo-serduszkowa, już chyba powinno być widać serducho, co?
Betę mam zmierzyć jeszcze 2 stycznia i dać sobie już spokój...

Ale piękny przyrost[emoji2] suuuper!!!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry