reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
No oby oby:) dzisiaj tez pobolewa dół brzucha... jeszcze tylko 4 dni i beta;)

U mnie akurat bóle brzucha są zwiastunem :) jakby tych bóli brzucha nie było, to bym się zaczęła martwić :) mi akurat towarzyszyły prawie całą ciążę, moja pani doktor mówiła, że taka moja uroda, bo nic się nie działo ani z szyjką, ani żadne skurcze, ani nic... po prostu moje ciało mocno odczuwało, jak mój synek mościł sobie mieszkanko przez całe 9 miesięcy :p

reklama
Dzień dobry kochane dziewczęta :)
znów się chwalę :) po 48 h przyrost beta ze 145 na 444!!! :O
Byłam wczoraj u mojej kochanej pani doktor, która prowadziła pierwszą ciążę i biorę taki zestaw leków, że aż mi się słabo robi ;) ale obiecała, że clexane na całą ciążę na ryczałt będzie mi wystawiać :)
Mam u niej wizytę 18 stycznia - pęcherzykowo-serduszkowa, już chyba powinno być widać serducho, co?
Betę mam zmierzyć jeszcze 2 stycznia i dać sobie już spokój...

Ale piękny przyrost[emoji2] suuuper!!!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry