tamiza
Fanka BB :)
Ja mam z Indigo i bardzo sobie chwalę@limoncia1 kochana udalo Ci sie znalesc jakis zestawik do hyvryd?[emoji10]
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam z Indigo i bardzo sobie chwalę@limoncia1 kochana udalo Ci sie znalesc jakis zestawik do hyvryd?[emoji10]
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja już po wizycie. Protokół krótki: od 2dc Gonal F 50j + Menopur 75j. Do tego Encorton. 5 lub 6dc wizyta kontrolna.@misis188 daj znać jak z maleństwem
@limoncia1 kciuki za bete !! będzie dobrze !!
@sroka87 czekamy na informację jak po wizycie
Ja również miałam bóle @ byłam pewna że przyjdzie @ a tu los dał nam cud i dwie kreski na teście . Będzie dobrzeWitam. U mnie 9dpt brzuch pobolewa mnie jak na @ więc chyba kolejna próba bd zaliczona do tych nieudanych betę planuje zrobic 2-3 stycznia.
Od 21 dc i teraz od 5 dc doszlo gonal +acard+ metypred. Jak wszystko będzie dobrze to 9 funkcja 12 transfer.Dziewczyny z dlugim protokolem. Dajcie mi prosze znac ktorego dnia cyklu rozpoczelyscie stymulacje ganadotropinami i ktorego dnia mialyscie punkcje ?
aaaa no to co innego...chodzi o to, że kobiety oszukiwały, płaciły krótko bardzo wysoki zus i przechodziły od razu na l4Napewno tak jest na samozatrudnieniu:/
No oby oby dzisiaj tez pobolewa dół brzucha... jeszcze tylko 4 dni i betaJa również miałam bóle @ byłam pewna że przyjdzie @ a tu los dał nam cud i dwie kreski na teście . Będzie dobrze
Dzień dobry kochane dziewczęta
znów się chwalę po 48 h przyrost beta ze 145 na 444!!! :O
Byłam wczoraj u mojej kochanej pani doktor, która prowadziła pierwszą ciążę i biorę taki zestaw leków, że aż mi się słabo robi ale obiecała, że clexane na całą ciążę na ryczałt będzie mi wystawiać
Mam u niej wizytę 18 stycznia - pęcherzykowo-serduszkowa, już chyba powinno być widać serducho, co?
Betę mam zmierzyć jeszcze 2 stycznia i dać sobie już spokój...