reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny z Krakowa-dOwnilam do Euro Apteki na Medwieckiego i mam takie wieści: Prolutex 142,99(w Kauflandzie 169,99),Crinone 189,99(w Kauflandzie 199,99),Lutinus(na zamówienie-ostatnio był po 219).

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Pięknie! Rozpoczniesz ten rok Mistrzowsko! Bierzesz dwie Blastki?? ;-)
Jaką masz dawkę encortonu??
Tak, bierzemy 2 bąbele, to tego embrioglue i ah.
Z leków: Wczoraj dowcipnie accofil, od jutra encorton 7,5mg, lutek 0-1-2, crinone 1x, dupek 3x1, estrofem 3x1, oesclim plaster 1 co 3-4 doby, relanium i nospa, od transferu dodatkowo clexane 0,6 i jeszcze 4 zastrzyi z accofilu co 3 dni, po pozytywnej becie co 4 tygodnie 4 wlewy z immunoglobulin. Z witamin (naprzemian) pregna plus, ovarin, wit b12 metyl, kw foliowy metyl, d-vitum 2000j.m. magneB6.
Jak to nie pomoże to następnym razem podchodze na samym estradiolu i progesteronie...

przepraszam , że się wtrące ale jak tak czytam ten post i jestem na siebie zła bo 9 tygodni tak rozmawiałam z kibelkiem i za każdym razem płakałam że po co mi to było zamiast się cieszyć :( na szczęście już przeszło i w pełni mogę się cieszyć swoim stanem czego i Wam życzę :)
Aniaasia co u Ciebie? Mdłości przeszły, to już wiem, ale jak maleństwo? Znasz juz płeć? :)

Robiłam w Świdwinie wysyłają do Koszalina tak w diag oddawalam o 8:15 a kierowca dopiero wyjeżdżał ok 13-14 już wariuje

Kochana to melisa podwójna i poczekaj do 18.00.Ja wczoraj o 20.00 pojechalam po Crinone do apteki i przynajmniej jakoś ta ostatnia godzina mi minela[emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Tak, bierzemy 2 bąbele, to tego embrioglue i ah.
Z leków: Wczoraj dowcipnie accofil, od jutra encorton 7,5mg, lutek 0-1-2, crinone 1x, dupek 3x1, estrofem 3x1, oesclim plaster 1 co 3-4 doby, relanium i nospa, od transferu dodatkowo clexane 0,6 i jeszcze 4 zastrzyi z accofilu co 3 dni, po pozytywnej becie co 4 tygodnie 4 wlewy z immunoglobulin. Z witamin (naprzemian) pregna plus, ovarin, wit b12 metyl, kw foliowy metyl, d-vitum 2000j.m. magneB6.
Jak to nie pomoże to następnym razem podchodze na samym estradiolu i progesteronie...

To jedzenie masz z głowy - żołądek i krew będą nasycone[emoji6] Mi gin polecić magnez z chelatem,bo działa dodatkowo przeciw zaparciom.Lykam 3x2 (od dzisiaj 3x1) i kupka jak marzenie [emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny z Krakowa-dOwnilam do Euro Apteki na Medwieckiego i mam takie wieści: Prolutex 142,99(w Kauflandzie 169,99),Crinone 189,99(w Kauflandzie 199,99),Lutinus(na zamówienie-ostatnio był po 219).

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
OOOO!! Dzięki za info dobra duszyczko. Lutinus w kauflandzie po 110 ostatnio kupowałam (we wrześniu). Ostatnio pisałam, że po 130, ale to w klinice po tyle jest ;)

Do góry