reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny z Krakowa-dOwnilam do Euro Apteki na Medwieckiego i mam takie wieści: Prolutex 142,99(w Kauflandzie 169,99),Crinone 189,99(w Kauflandzie 199,99),Lutinus(na zamówienie-ostatnio był po 219).

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Pięknie! Rozpoczniesz ten rok Mistrzowsko! Bierzesz dwie Blastki?? ;-)
Jaką masz dawkę encortonu??
Tak, bierzemy 2 bąbele, to tego embrioglue i ah.
Z leków: Wczoraj dowcipnie accofil, od jutra encorton 7,5mg, lutek 0-1-2, crinone 1x, dupek 3x1, estrofem 3x1, oesclim plaster 1 co 3-4 doby, relanium i nospa, od transferu dodatkowo clexane 0,6 i jeszcze 4 zastrzyi z accofilu co 3 dni, po pozytywnej becie co 4 tygodnie 4 wlewy z immunoglobulin. Z witamin (naprzemian) pregna plus, ovarin, wit b12 metyl, kw foliowy metyl, d-vitum 2000j.m. magneB6.
Jak to nie pomoże to następnym razem podchodze na samym estradiolu i progesteronie...

przepraszam , że się wtrące ale jak tak czytam ten post i jestem na siebie zła bo 9 tygodni tak rozmawiałam z kibelkiem i za każdym razem płakałam że po co mi to było zamiast się cieszyć :( na szczęście już przeszło i w pełni mogę się cieszyć swoim stanem czego i Wam życzę :)
Aniaasia co u Ciebie? Mdłości przeszły, to już wiem, ale jak maleństwo? Znasz juz płeć? :)

Robiłam w Świdwinie wysyłają do Koszalina tak w diag oddawalam o 8:15 a kierowca dopiero wyjeżdżał ok 13-14 już wariuje

Kochana to melisa podwójna i poczekaj do 18.00.Ja wczoraj o 20.00 pojechalam po Crinone do apteki i przynajmniej jakoś ta ostatnia godzina mi minela[emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Tak, bierzemy 2 bąbele, to tego embrioglue i ah.
Z leków: Wczoraj dowcipnie accofil, od jutra encorton 7,5mg, lutek 0-1-2, crinone 1x, dupek 3x1, estrofem 3x1, oesclim plaster 1 co 3-4 doby, relanium i nospa, od transferu dodatkowo clexane 0,6 i jeszcze 4 zastrzyi z accofilu co 3 dni, po pozytywnej becie co 4 tygodnie 4 wlewy z immunoglobulin. Z witamin (naprzemian) pregna plus, ovarin, wit b12 metyl, kw foliowy metyl, d-vitum 2000j.m. magneB6.
Jak to nie pomoże to następnym razem podchodze na samym estradiolu i progesteronie...

To jedzenie masz z głowy - żołądek i krew będą nasycone[emoji6] Mi gin polecić magnez z chelatem,bo działa dodatkowo przeciw zaparciom.Lykam 3x2 (od dzisiaj 3x1) i kupka jak marzenie [emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny z Krakowa-dOwnilam do Euro Apteki na Medwieckiego i mam takie wieści: Prolutex 142,99(w Kauflandzie 169,99),Crinone 189,99(w Kauflandzie 199,99),Lutinus(na zamówienie-ostatnio był po 219).

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
OOOO!! Dzięki za info dobra duszyczko. Lutinus w kauflandzie po 110 ostatnio kupowałam (we wrześniu). Ostatnio pisałam, że po 130, ale to w klinice po tyle jest ;)

Do góry