reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny, czy po transferze można oddawać krew? Dzisiaj się dowiedziałam, ze mama mojej najlepszej przyjaciółki ma raka wątroby i potrzebna jest krew. Czy mogę oddawać?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Lepiej sobie to odpuść, a jak chcesz pomóc to znajdź wśród znajomych innych dawców którzy nie mają przeciwskazań.

siemka po świętach [emoji6] dziewczyny trzymam kciuki za wszystkie wizyty i za bety do nieba!! Pytanie mam. Dzisiaj jestem 5 dpt 3 dniowego zarodka. Po transferze tak codziennie bolał mnie brzuch jak na @ ale brałam sobie nospe tak 3x1 wraz z progesteronem i odpoczywałem, ale bez przesad[emoji6] dzisiaj mnie już nic nie boli. Zero bólów podbrzusza, piersi tak ale to od progesteronu, zawsze mnie bolały jak brałam luteinę. Nie mam plamien i czyje się bardzo dobrze. Trochę martwi mnie ten brak boli ale nie rak żeby panikować[emoji6]doradzicie?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja miałam podobnie tj przez jakis czas miedzy transferem a testem ciążowym brzuch mnie nie bolał. Zaczął znowu bolec ok 6 dpt (u mnie zarodek był 5 dniowy). Wiec głowa do gory!

Hej dziewczyny ja tez się chwale dzisiaj 8dpt i beta 145 powtórzę w piatek, mam nadzieję że będzie ładnie rosła prg też ok. 30 oczywiście robiłam wczoraj sikanca i nie było ani śladu kreski więc byłam pewna ze się nie udało, a tu dzisiaj taka niespodzianka tylko jak ja mam teraz dbać o siebie z ruchliwym dwulatkiem w domu? Hihi
PS. Poznikaly mi wszystkie przecinki i moj post wygląda dziwnie, ale piszę z tel i nie chce mi się już poprawiać

Jak święta minęły ?? Jak nasz rodzynek forumowy się czuje ??
hej święta mineły w miare spokojnie...rodzynek ma bóle prawie ciągle leży albo śpi zaczyna mi sie podłamywac.. na okrągło nim się zajmuje.. martwi mnie to ze bardzo mało je :( a brzuszek bardzo puchnie..

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny ja tez się chwale dzisiaj 8dpt i beta 145 powtórzę w piatek, mam nadzieję że będzie ładnie rosła prg też ok. 30 oczywiście robiłam wczoraj sikanca i nie było ani śladu kreski więc byłam pewna ze się nie udało, a tu dzisiaj taka niespodzianka tylko jak ja mam teraz dbać o siebie z ruchliwym dwulatkiem w domu? Hihi
PS. Poznikaly mi wszystkie przecinki i moj post wygląda dziwnie, ale piszę z tel i nie chce mi się już poprawiać

Dasz rade ja mam 9 mscy corke I ciaza 4 msc ;) daje rade , nie powiem nie latwo bo nie ma spokoju ;)

reklama
Ja jestem po wizycie. Z Malenstwem wszystko dobrze :). Lekkie plamienia są więc dalej siedzę w domu.
No helol :)) widzialielismy nasza fasoleczke ❤ ma 3mm i pięknie sobie siedzi ❤
6 tydzień :)
Serduszko też próbowaliśmy słyszeć i było ale doktor mówi że tak równe z moim biciem ale coś tam już jest :) następna już oficjalna wizyta serduszkowa 07.01 ❤❤❤
Dziewczynki miód na moje oczy jak czytam takie wiadomości!!! :*

Do góry