zakręcona123
Zaciekawiona BB
Dziewczyny jutro robię bete i wizyta u lekarza i się okaże czy się udalo teraz to już zaczynam się bać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja w piątek beta pierwsza trzymam kciuki za ładna betę u CiDziewczyny jutro robię bete i wizyta u lekarza i się okaże czy się udalo teraz to już zaczynam się bać
limoncia jak dla mnie to 5dpt trochę za wcześnie na betę...Ja w piątek beta pierwsza trzymam kciuki za ładna betę u Ci
Ja się bardziej boję o to że mój synek swoje waży... jest wysoki i waży 15 kg raczej nie muszę go już nosić, sam wszędzie wchodzi itd ale czasem muszę go dzwignac, na przykład żeby wsadzić go do fotelika w samochodzie bo akurat tu się uparl i nie chce sam wsiadac... I po prostu boję się że jakoś go felernie dzwigne czy coś...
Chlopczyk? masz juz wyniki nifty czy wiesz z usg? Gratulacje [emoji173]️
@zylwia @Oczekiwanie2017 , gratulacje pieknych maluszków [emoji173]️[emoji173]️
Gratuluje tez pieknych bet i cudow Swiatecznych [emoji110][emoji110]