reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Witajcie dwa dni temu pisałam.czy Możliwe jest ze test owulacyjny może wykryć ciążę i dziś zrobiłam test ciążowy ciążowy i on też wyszedł pozytywny po 5 latach doczekaliśmy cudu i te dziewczyny którym.się jescze nie udało na pewno się uda .trzymam mocno kciuki za was wszystko bo podczytywalam.was od roku . Dużo mi to pomogło bo z psychiką już było ciężko.a forum i czytanie waszych historii ja odbudowalo
Gratuluję!! Ja zanim się odezwałam to tez siedziałam w krzakach jakieś 2 miesiące ale ileż można :D Mogłaś się odezwać do nas, czynne uczestniczenie w tym forum jest dużo przyjemniejsze ;)
Cudownie, że po tylu przejściach zdarzył się Wasz cud :*

reklama
Hej dziewczyny ja tez się chwale dzisiaj 8dpt i beta 145 powtórzę w piatek, mam nadzieję że będzie ładnie rosła prg też ok. 30 oczywiście robiłam wczoraj sikanca i nie było ani śladu kreski więc byłam pewna ze się nie udało, a tu dzisiaj taka niespodzianka tylko jak ja mam teraz dbać o siebie z ruchliwym dwulatkiem w domu? Hihi
PS. Poznikaly mi wszystkie przecinki i moj post wygląda dziwnie, ale piszę z tel i nie chce mi się już poprawiać

Super. Z całego serca gratuluję :)

Hej dziewczyny ja tez się chwale dzisiaj 8dpt i beta 145 powtórzę w piatek, mam nadzieję że będzie ładnie rosła prg też ok. 30 oczywiście robiłam wczoraj sikanca i nie było ani śladu kreski więc byłam pewna ze się nie udało, a tu dzisiaj taka niespodzianka tylko jak ja mam teraz dbać o siebie z ruchliwym dwulatkiem w domu? Hihi
PS. Poznikaly mi wszystkie przecinki i moj post wygląda dziwnie, ale piszę z tel i nie chce mi się już poprawiać
Kolejna cudowna wiadomość. Dziewczynki jesteście wielkie ;)

Dasz rade ja mam 9 mscy corke I ciaza 4 msc ;) daje rade , nie powiem nie latwo bo nie ma spokoju ;)
Ja się bardziej boję o to że mój synek swoje waży... jest wysoki i waży 15 kg raczej nie muszę go już nosić, sam wszędzie wchodzi itd ale czasem muszę go dzwignac, na przykład żeby wsadzić go do fotelika w samochodzie bo akurat tu się uparl i nie chce sam wsiadac... I po prostu boję się że jakoś go felernie dzwigne czy coś...

Ja się bardziej boję o to że mój synek swoje waży... jest wysoki i waży 15 kg raczej nie muszę go już nosić, sam wszędzie wchodzi itd ale czasem muszę go dzwignac, na przykład żeby wsadzić go do fotelika w samochodzie bo akurat tu się uparl i nie chce sam wsiadac... I po prostu boję się że jakoś go felernie dzwigne czy coś...
To może spróbuj mu wymyślić zabawę w kangura, niech próbuje skakać wysoko, aż do fotelika :D

Kochana ale jak zapładniacie tylko 6 to i tak dobrze, że udało się cokolwiek pobrać! Nadal trzymam kciuki tym razem za piękne bąbelki
Powiem wam że kiepsko się mam po tej punkcji. Jakiś stan podgoraczkowy mam 37.2 jestem czerwona jak burak. Na szczęście mam antybiotyk jak by si3 jakieś zakażenie rozwijało. Jak się czujecie po punkcjach?

reklama
Moze
Moj natural cud chlopczyk 14 tydz byl badany pierw testem ovulacyjnym w dniu okresu dla mnie byl juz szok bo nigdy nie byly plodne w dni okresu wiec zdebialam ze to ciaza;)) drugi dzien test digital pokazal 2-3 tyg ciazy
Chlopczyk? :) masz juz wyniki nifty czy wiesz z usg? Gratulacje :) ❤️
@zylwia @Oczekiwanie2017 , gratulacje pieknych maluszków ❤️❤️
Gratuluje tez pieknych bet i cudow Swiatecznych ✊✊

Do góry