reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Czyli od samego początku ciąży :-D a można być całą ciąże na zwolnieniu 100% płatnym czy to jest jakiś limit tych dni do wykorzystania w roku? Coś wiesz na ten temat??
na początku miałam zwykłe l4 80% póki ciąża nie była stwierdzona, ale zaraz po becie dostałam 100% płatne i tak całą ciążę

To musicie mieć w porządku lekarzy. Moja nie jest taka chętna do wystawiania zwolnień. Pracę mam stresującą, do tego kontakt z klientem, co niekiedy bywa nieprzyjemne. Przy następnym transferze obiecała mi dać kilka dni zwolnienia.
nie bylo problemu...zresztą lekarka widziała, że ja jestem psychicznie nie do życia. a po tranferze sami chcą żeby odpocząć

Tak mam córkę 5 lat. A z tymi tabletkami to dziwna historia była bo zapomniałam kupić kolejnego opakowania przed 1 listopada a u mnie na wiosce w 3 aptekach ich nie było to dałam sobie spokój z szukaniem i stwierdziłam że zrobię sobie miesiąc przerwy :rofl2:

Po tabletkach podobno większe prawdopodobieństwo [emoji12]Jestes tego najlepszym przykładem [emoji106]
P.S. Mogą być bliźnięta,bo jajniki po wyciszeniu pracują intensywniej [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

nie bylo problemu...zresztą lekarka widziała, że ja jestem psychicznie nie do życia. a po tranferze sami chcą żeby odpocząć
Rozumiem.:) Moja lekarka zrobiła oczy jak 5 złoty jak poprosiłam, żeby mi dała zwolnienie przy kolejnym transferze. Ostatecznie się zgodziła, że da mi na kilka dni ale jak będzie to nie wiem, bo to dopiero w drugiej połowie stycznia. ;)

reklama
Do góry