reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny, czy po transferze można oddawać krew? Dzisiaj się dowiedziałam, ze mama mojej najlepszej przyjaciółki ma raka wątroby i potrzebna jest krew. Czy mogę oddawać?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Lepiej sobie to odpuść, a jak chcesz pomóc to znajdź wśród znajomych innych dawców którzy nie mają przeciwskazań.

siemka po świętach [emoji6] dziewczyny trzymam kciuki za wszystkie wizyty i za bety do nieba!! Pytanie mam. Dzisiaj jestem 5 dpt 3 dniowego zarodka. Po transferze tak codziennie bolał mnie brzuch jak na @ ale brałam sobie nospe tak 3x1 wraz z progesteronem i odpoczywałem, ale bez przesad[emoji6] dzisiaj mnie już nic nie boli. Zero bólów podbrzusza, piersi tak ale to od progesteronu, zawsze mnie bolały jak brałam luteinę. Nie mam plamien i czyje się bardzo dobrze. Trochę martwi mnie ten brak boli ale nie rak żeby panikować[emoji6]doradzicie?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja miałam podobnie tj przez jakis czas miedzy transferem a testem ciążowym brzuch mnie nie bolał. Zaczął znowu bolec ok 6 dpt (u mnie zarodek był 5 dniowy). Wiec głowa do gory!

Hej dziewczyny ja tez się chwale dzisiaj 8dpt i beta 145 powtórzę w piatek, mam nadzieję że będzie ładnie rosła prg też ok. 30 oczywiście robiłam wczoraj sikanca i nie było ani śladu kreski więc byłam pewna ze się nie udało, a tu dzisiaj taka niespodzianka tylko jak ja mam teraz dbać o siebie z ruchliwym dwulatkiem w domu? Hihi
PS. Poznikaly mi wszystkie przecinki i moj post wygląda dziwnie, ale piszę z tel i nie chce mi się już poprawiać

Jak święta minęły ?? Jak nasz rodzynek forumowy się czuje ??
hej święta mineły w miare spokojnie...rodzynek ma bóle prawie ciągle leży albo śpi zaczyna mi sie podłamywac.. na okrągło nim się zajmuje.. martwi mnie to ze bardzo mało je :( a brzuszek bardzo puchnie..

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny ja tez się chwale dzisiaj 8dpt i beta 145 powtórzę w piatek, mam nadzieję że będzie ładnie rosła prg też ok. 30 oczywiście robiłam wczoraj sikanca i nie było ani śladu kreski więc byłam pewna ze się nie udało, a tu dzisiaj taka niespodzianka tylko jak ja mam teraz dbać o siebie z ruchliwym dwulatkiem w domu? Hihi
PS. Poznikaly mi wszystkie przecinki i moj post wygląda dziwnie, ale piszę z tel i nie chce mi się już poprawiać

Dasz rade ja mam 9 mscy corke I ciaza 4 msc ;) daje rade , nie powiem nie latwo bo nie ma spokoju ;)

reklama
Ja jestem po wizycie. Z Malenstwem wszystko dobrze :). Lekkie plamienia są więc dalej siedzę w domu.
No helol :)) widzialielismy nasza fasoleczke ❤ ma 3mm i pięknie sobie siedzi ❤
6 tydzień :)
Serduszko też próbowaliśmy słyszeć i było ale doktor mówi że tak równe z moim biciem ale coś tam już jest :) następna już oficjalna wizyta serduszkowa 07.01 ❤❤❤
Dziewczynki miód na moje oczy jak czytam takie wiadomości!!! :*

Do góry