Ok 15-16 bo Swidwin wysyła do Koszalina:/ ale dogadalam się z babka że dała adnotacje aby w pierwszej kolejności zrobily w KoszalinieWidzisz, co miejsce to inne zalecenia. A moja kolezanka w świetnej klinice w Hiszpanii się lecząca dostaje zawsze po transferze na piśmie ze zakaz leżenia. I wytyczne żeby sobie spacerować...
O której twój lab daje wyniki?
reklama
Nooo to ja tak mam na kompie tylko ciekawe czemu z telefonu mi się nie pokazujeJa widzę tak:
O której usg?
Justin87
Fanka BB :)
To musicie mieć w porządku lekarzy. Moja nie jest taka chętna do wystawiania zwolnień. Pracę mam stresującą, do tego kontakt z klientem, co niekiedy bywa nieprzyjemne. Przy następnym transferze obiecała mi dać kilka dni zwolnienia.Haha ja jestem od dnia przed punkcja [emoji23] zapomnę jak się pracuje [emoji14] ja nie mogłam się na niczym skupić, miałam jeden cel
"Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym"
Dziewczyny czy to normalne że od wczoraj coraz bardziej bola mnie w dolnej części piersi mam bardziej nabrzmiałe i brodawki i sutki wystają nad skórę piersi i są mega bolesne zac górna czesc piersi nie, plus bulgotanie w szyjce macicy :/ martwię się
@zylwia @Oczekiwanie2017 powodzenia na wizytach! Trzymam kciukasy!!!
tamiza
Fanka BB :)
@zylwia @Oczekiwanie2017 powodzenia na wizytach i czekamy na śliczne zdjęcia Waszych skarbów
I jak sytuacja?? Powtorzylaś test ??Ja za bardzo nie wiem czy wierzyć dwie krechy jak malowane ale po tylu latach nie zabezpiecza się? Ja mam jeden jajowod nie drożny a przez drugi tylko pod wielkim ciśnieniem coś przeszło. Może on się myli boję się cieszyć
reklama
Jak święta minęły ?? Jak nasz rodzynek forumowy się czuje ??dziekuje kochana oby sie sprawdziło... Tobie tez życze abys doszła do siebie i doczekała sie w roku 2018 pieknego bobaska
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: