reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

@dżoasia z tego co mi wiadomo to tak jak Ty napisałaś :)
Dziś 26dpt 3dniowego zarodka więc na serduszko chyba za wcześnie:(

@Oczekiwanie2017 mam nadzieję że gdzieś tam się zobaczymy w klinice :) cudownych widoków kochana prześlij mi tam na samolot dobre fluidki :D

Kochane wieczorem uzupełnię kalendarz więc proszę piszcie to was dopisze bo pusto się robi :)

Matko ale mam stresa strasznie mi niedobrze i brzuch boli ... 3majcie kciuki moje kochane !!
Trzymam kciuki!
@Oczekiwanie2017 najpiękniejszych widoków życzę!
@zylwia najszczerszych łez szczęścia życzę!! :-D

reklama
Tak, wizyta dziś.
Przemyśl ta pracę... Jeszcze zależy jaki masz dojazd, bo moim zdaniem on jest czasami dużo gorszy i bardziej męczący.
Ja do pracy mam 3 minuty i zawsze jeżdżę samochodem także dlatego mi trochę szkoda już z niej rezygnować, tym bardziej,że jak już teraz pójdę na zwolnienie to moja szefowa szuka za mnie nowej osoby i już nie wrócę przed porodem, no ale zobaczymy. A Ty jak ze zwolnieniem? Planujesz wracać do pracy czy już raczej nie??

Pogadam dziś z szefową, aby pracować krócej, w sensie nie po pełne 8 godzin, a jak się nie uda dogadać to planuję zwolnienie. A trochę szkoda, bo jeszcze chciałam popracować, no ale ważniejsze moje Kruszynki! :-))
@dreamscometrue Ty jesteś od początku ciąży na zwolnieniu??
Haha ja jestem od dnia przed punkcja [emoji23] zapomnę jak się pracuje [emoji14] ja nie mogłam się na niczym skupić, miałam jeden cel

"Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym"

Dzień dobry. Wczoraj weszłam na forum wieczorem zamarłam. Te cholerne krwawienia.... jak dobrze ze wszystko ok

A co do kalendarza to dziwna sprawa. Bo jak klikam link to widzę więcej wizyt - jest i nadziejki beta 2 i moja dzisiejsza.
A właśnie- będzie dziś ktoś w Novum w Warszawie popołudniu? Tu nas tyle ze aż dziwne jechać i nikogo nie spotkać

Jak byłam dzisiaj oddać krew to pielęgniarka w punkcie pobrań znajoma dobra mojej mamy czy aby na pewno nie szłam piechota bo żeby jak najmniej chodzić a ja że nie spokojnie autem przyjechalam tylko że to nieszczęsne 3 piętro trza było zejść i wejść:/ wogole mega spać mi się chce ale najpierw śniadanko zjem i dopiero w kimke;)
Widzisz, co miejsce to inne zalecenia. A moja kolezanka w świetnej klinice w Hiszpanii się lecząca dostaje zawsze po transferze na piśmie ze zakaz leżenia. I wytyczne żeby sobie spacerować...

O której twój lab daje wyniki?

Dzień dobry. Wczoraj weszłam na forum wieczorem zamarłam. Te cholerne krwawienia.... jak dobrze ze wszystko ok

A co do kalendarza to dziwna sprawa. Bo jak klikam link to widzę więcej wizyt - jest i nadziejki beta 2 i moja dzisiejsza.
A właśnie- będzie dziś ktoś w Novum w Warszawie popołudniu? Tu nas tyle ze aż dziwne jechać i nikogo nie spotkać
Ja klikam i tego nie mam ? Nie wiem czemu tak ? Chyba że na komputerze mam bo zapisywalam coś mi się przypomina ale teraz kopiowałam z telefonu.. hm dziwne.. muszę zobaczyć w domu jak będę

Kciuki za bete ✊

Haha ja jestem od dnia przed punkcja [emoji23] zapomnę jak się pracuje [emoji14] ja nie mogłam się na niczym skupić, miałam jeden cel

"Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym"
Czyli od samego początku ciąży :-D a można być całą ciąże na zwolnieniu 100% płatnym czy to jest jakiś limit tych dni do wykorzystania w roku? Coś wiesz na ten temat??

Ja dopiero po Nowym Roku :-))

Ja widzę tak:

O której usg?

Załączniki

• 69830A5D-AA00-46E0-95C2-16EA37891D55.png
    69830A5D-AA00-46E0-95C2-16EA37891D55.png
    89,8 KB · Wyświetleń: 96
reklama
Do góry