reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

@dżoasia z tego co mi wiadomo to tak jak Ty napisałaś :)
Dziś 26dpt 3dniowego zarodka więc na serduszko chyba za wcześnie:(

@Oczekiwanie2017 mam nadzieję że gdzieś tam się zobaczymy w klinice :) cudownych widoków kochana prześlij mi tam na samolot dobre fluidki :D

Kochane wieczorem uzupełnię kalendarz więc proszę piszcie to was dopisze bo pusto się robi :)

Matko ale mam stresa strasznie mi niedobrze i brzuch boli ... 3majcie kciuki moje kochane !!
Trzymam kciuki!
@Oczekiwanie2017 najpiękniejszych widoków życzę!
@zylwia najszczerszych łez szczęścia życzę!! :-D

reklama
Tak, wizyta dziś.
Przemyśl ta pracę... Jeszcze zależy jaki masz dojazd, bo moim zdaniem on jest czasami dużo gorszy i bardziej męczący.
Ja do pracy mam 3 minuty i zawsze jeżdżę samochodem także dlatego mi trochę szkoda już z niej rezygnować, tym bardziej,że jak już teraz pójdę na zwolnienie to moja szefowa szuka za mnie nowej osoby i już nie wrócę przed porodem, no ale zobaczymy. A Ty jak ze zwolnieniem? Planujesz wracać do pracy czy już raczej nie??

Pogadam dziś z szefową, aby pracować krócej, w sensie nie po pełne 8 godzin, a jak się nie uda dogadać to planuję zwolnienie. A trochę szkoda, bo jeszcze chciałam popracować, no ale ważniejsze moje Kruszynki! :-))
@dreamscometrue Ty jesteś od początku ciąży na zwolnieniu??
Haha ja jestem od dnia przed punkcja [emoji23] zapomnę jak się pracuje [emoji14] ja nie mogłam się na niczym skupić, miałam jeden cel

"Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym"

Dzień dobry. Wczoraj weszłam na forum wieczorem zamarłam. Te cholerne krwawienia.... jak dobrze ze wszystko ok

A co do kalendarza to dziwna sprawa. Bo jak klikam link to widzę więcej wizyt - jest i nadziejki beta 2 i moja dzisiejsza.
A właśnie- będzie dziś ktoś w Novum w Warszawie popołudniu? Tu nas tyle ze aż dziwne jechać i nikogo nie spotkać

Jak byłam dzisiaj oddać krew to pielęgniarka w punkcie pobrań znajoma dobra mojej mamy czy aby na pewno nie szłam piechota bo żeby jak najmniej chodzić a ja że nie spokojnie autem przyjechalam tylko że to nieszczęsne 3 piętro trza było zejść i wejść:/ wogole mega spać mi się chce ale najpierw śniadanko zjem i dopiero w kimke;)
Widzisz, co miejsce to inne zalecenia. A moja kolezanka w świetnej klinice w Hiszpanii się lecząca dostaje zawsze po transferze na piśmie ze zakaz leżenia. I wytyczne żeby sobie spacerować...

O której twój lab daje wyniki?

Dzień dobry. Wczoraj weszłam na forum wieczorem zamarłam. Te cholerne krwawienia.... jak dobrze ze wszystko ok

A co do kalendarza to dziwna sprawa. Bo jak klikam link to widzę więcej wizyt - jest i nadziejki beta 2 i moja dzisiejsza.
A właśnie- będzie dziś ktoś w Novum w Warszawie popołudniu? Tu nas tyle ze aż dziwne jechać i nikogo nie spotkać
Ja klikam i tego nie mam ? Nie wiem czemu tak ? Chyba że na komputerze mam bo zapisywalam coś mi się przypomina ale teraz kopiowałam z telefonu.. hm dziwne.. muszę zobaczyć w domu jak będę

Kciuki za bete ✊

Haha ja jestem od dnia przed punkcja [emoji23] zapomnę jak się pracuje [emoji14] ja nie mogłam się na niczym skupić, miałam jeden cel

"Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym"
Czyli od samego początku ciąży :-D a można być całą ciąże na zwolnieniu 100% płatnym czy to jest jakiś limit tych dni do wykorzystania w roku? Coś wiesz na ten temat??

Ja dopiero po Nowym Roku :-))

Ja widzę tak:

O której usg?

Załączniki

• 69830A5D-AA00-46E0-95C2-16EA37891D55.png
    69830A5D-AA00-46E0-95C2-16EA37891D55.png
    89,8 KB · Wyświetleń: 98
reklama
Do góry