reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Trzymamy kciuki za same dobre wiadomości!

Życzymy cierpliwości wszystkim oczekujących na wyniki i wizyty.

[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]nie puszczamy za wgryzanie się kropkw w nowe 9 miesięczne domki mamuś :* [emoji173]

Grudzień to magiczny czas.
Czekamy na pozostałe dziewczyny i spełnienie największego marzenia każdej z nas bycia mamą :):*

Shake it up baby, twist and shout :)
Będzie sie działo

Link do kalendarza:
Link do: Kalendarz

2017-12-27 Zylwia -USG pęcherzykowe :)
2017-12-27 Oczekiwanie2017 -podglądanie maluszka <3

2017-12-28 klodine - termin porodu
2018-01-07 dreamscometrue -termin porodu
2018-01-21 KEHA - termin porodu
2018-04-05 meg86 -termin porodu
2018-04-09 oczekująca 2790 - termin porodu
2018-04-10 ludek -termin porodu
2018-05-06 Evelin83 - termin porodu
2018-06-13 jasani - termin porodu
2018-07-01 Peugeotka36 - termin porodu
2018-07-18 hope322 - termin porodu

Masz problem z dopisaniem się do kalendarza? Pod Link do: Kalendarz - jak obsługiwać i gdzie go szukać znajdziesz instrukcję :)

@zylwia @Oczekiwanie2017 miłego seansu życzę :)
A dla reszty miłego dnia :)

reklama
Jak byłam dzisiaj oddać krew to pielęgniarka w punkcie pobrań znajoma dobra mojej mamy czy aby na pewno nie szłam piechota bo żeby jak najmniej chodzić a ja że nie spokojnie autem przyjechalam tylko że to nieszczęsne 3 piętro trza było zejść i wejść:/ wogole mega spać mi się chce ale najpierw śniadanko zjem i dopiero w kimke;)

@walczaca o szczescie na zwolnienie śmigaj!

"Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym"
Pogadam dziś z szefową, aby pracować krócej, w sensie nie po pełne 8 godzin, a jak się nie uda dogadać to planuję zwolnienie. A trochę szkoda, bo jeszcze chciałam popracować, no ale ważniejsze moje Kruszynki! :-))
@dreamscometrue Ty jesteś od początku ciąży na zwolnieniu??

Bo po tylu latach ciezko jest nam w to uwierzyc. To chyba normalne. Ja chyba nie uwierze dopoki nie dostane mojego malenstwa w ramiona:)
A no właśnie, pozytywna beta to dla nas sukces, ale wtedy zaczyna się jeszcze większa jazda... :/ myślę,że jak przytulimy nasze Maleństwa to dopiero uwierzymy,że to się dzieję na prawdę!

Pogadam dziś z szefową, aby pracować krócej, w sensie nie po pełne 8 godzin, a jak się nie uda dogadać to planuję zwolnienie. A trochę szkoda, bo jeszcze chciałam popracować, no ale ważniejsze moje Kruszynki! :-))
@dreamscometrue Ty jesteś od początku ciąży na zwolnieniu??
Odrazu idź na zwolnienie nie przejmuj się praca ja nie przejmowalam się i odrazu na początku procedury poszłam na zwolnienie tym bardziej że w tamtym roku od klientki zlapqlqm gronkowca błękitne go miałam w gardle i oskrzelach dlatego tez dmuchalam na zimne żeby nicEgo nie zlapac

reklama
Właśnie nie do końca, bo po południu tak znikąd szlag mnie trafił, myślałam, że się popłaczę i zebrałam się w ciągu 5 min od teściów i wróciliśmy do domu w końcu. Trochę się zdziwili co mnie ugryzło, ale na szczęście nie drążyli tematu. Powoli zaczynam świrować, ale na szczęście to nie jest jeszcze uciążliwe :p
Teraz to już zaraz zacznie się więcej dziać i nie będziesz miała czasu na świrowanie :-D

Do góry