reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja do pracy mam 3 minuty i zawsze jeżdżę samochodem także dlatego mi trochę szkoda już z niej rezygnować, tym bardziej,że jak już teraz pójdę na zwolnienie to moja szefowa szuka za mnie nowej osoby i już nie wrócę przed porodem, no ale zobaczymy. A Ty jak ze zwolnieniem? Planujesz wracać do pracy czy już raczej nie??

Planowałam wrócić, ale plany jedno a rzeczywistość drugie :). Dalej mam zwolnienie, bo lekkie plamienia są więc za duże ryzyko (tym bardziej, że ja do pracy dojezdzam kilkadziesiąt kilometrów komunikacja, przesiadam się, itp.).

To jiech Cię to nie martwi :) nasz organizm jest szalony nigdy nic nie wiadomo. Ja nie miałam żadnych objawów ;) także wszystko się może zdarzyć :)

Dzięki wielkie, ja ogólnie jestem bardzo spokojna, nie panikuje, nie wsłuchuję się w każdy ból czy zaklucie w brzuchu, bo przy takich dawkach leków i burzy hormonów to nie ma się co dziwić ze coś strzyka, boli, kłuje [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Zrobiłam już dwa i wszystkie pozytywne, byłam dzisiaj na becie ale wyniki dopiero po południu. Ja niee wierzę że mogło udać się naturalnie jak nawet in vitro nie pomogło. I do tego byłam po odstawieniu tabletek antykoncepcyjnych które brałam 3 miesiące bo miałam anemię tak się ze mnie lało.

Trzymam mocno kciuki za cud. :)

reklama
Zrobiłam już dwa i wszystkie pozytywne, byłam dzisiaj na becie ale wyniki dopiero po południu. Ja niee wierzę że mogło udać się naturalnie jak nawet in vitro nie pomogło. I do tego byłam po odstawieniu tabletek antykoncepcyjnych które brałam 3 miesiące bo miałam anemię tak się ze mnie lało.
To Wigilijny cuuud :-D

Do góry