Święta jakoś przeżyłam ale jeszcze dzisiaj ich czuje głową i brzuch boli ja ducha walki mam jeszcze tylko w mężu muszę go obudzićCzyli Święta najgorsze nie były... Najważniejsze, że masz ducha walki. Ja wierzę, że Wam się uda. Tylko czasami trzeba dłużej poczekać.
reklama
Agnieś191
Fanka BB :)
Tak jak mówisz to jest zagadka. Poczekaj cierpliwie na bete. Który masz dpt? I ilu dniowy zarodek?Estrofem biorę od 2 dc i nie miałam przed transferem takich piersi dopiero 2 dni po transferze glupieje:/ organizm człowieka to jedna wielka zagadka :/
Oczekiwanie2017
Ja do pracy mam 3 minuty i zawsze jeżdżę samochodem także dlatego mi trochę szkoda już z niej rezygnować, tym bardziej,że jak już teraz pójdę na zwolnienie to moja szefowa szuka za mnie nowej osoby i już nie wrócę przed porodem, no ale zobaczymy. A Ty jak ze zwolnieniem? Planujesz wracać do pracy czy już raczej nie??
Planowałam wrócić, ale plany jedno a rzeczywistość drugie . Dalej mam zwolnienie, bo lekkie plamienia są więc za duże ryzyko (tym bardziej, że ja do pracy dojezdzam kilkadziesiąt kilometrów komunikacja, przesiadam się, itp.).
To jiech Cię to nie martwi nasz organizm jest szalony nigdy nic nie wiadomo. Ja nie miałam żadnych objawów także wszystko się może zdarzyć
Dzięki wielkie, ja ogólnie jestem bardzo spokojna, nie panikuje, nie wsłuchuję się w każdy ból czy zaklucie w brzuchu, bo przy takich dawkach leków i burzy hormonów to nie ma się co dziwić ze coś strzyka, boli, kłuje [emoji6]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
24.12 mieliśmy transfer o 10:00 mieliśmy wczesna blastkeTak jak mówisz to jest zagadka. Poczekaj cierpliwie na bete. Który masz dpt? I ilu dniowy zarodek?
Agnieś191
To stanowczo za szybko na objawy jak jesteś odważna możesz zrobić bete w 6dpt ja robiłam w 8dpt miałam blastke 4AA i beta była 80 coś24.12 mieliśmy transfer o 10:00 mieliśmy wczesna blastke
Justin87
Zrobiłam już dwa i wszystkie pozytywne, byłam dzisiaj na becie ale wyniki dopiero po południu. Ja niee wierzę że mogło udać się naturalnie jak nawet in vitro nie pomogło. I do tego byłam po odstawieniu tabletek antykoncepcyjnych które brałam 3 miesiące bo miałam anemię tak się ze mnie lało.
Trzymam mocno kciuki za cud.
walczaca o szczescie
To może się gdzieś miniemyTo pewnie będę co drugi dzień na monitoringach
Właśnie korci mnie aby zrobić w piątek bo w sob nie będę miała gdzie cchyba że sama pojadę do Goleniów bo tam mają lab czynne 24hTo stanowczo za szybko na objawy jak jesteś odważna możesz zrobić bete w 6dpt ja robiłam w 8dpt miałam blastke 4AA i beta była 80 coś
reklama
walczaca o szczescie
To Wigilijny cuuudZrobiłam już dwa i wszystkie pozytywne, byłam dzisiaj na becie ale wyniki dopiero po południu. Ja niee wierzę że mogło udać się naturalnie jak nawet in vitro nie pomogło. I do tego byłam po odstawieniu tabletek antykoncepcyjnych które brałam 3 miesiące bo miałam anemię tak się ze mnie lało.
Podziel się: