reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

miliaa - kochana,tyle pozytywnego myślenia które mam w sobie nie miałam chyba w żadnym podejściu :)) ale kiedy szczęście przyszło po wielkich trudach i przykrych wydarzeniach,to strach zawsze się gdzieś tam na chwilę wkradnie. Na szczęście panuję nad tym :)) A poza tym fajnie kiedy ktoś Ci napiszę coś pozytywnego ;))) i doda dodatkową porcję pozytywnego myślenia - dziękuję :)))
Zazdroszczę Wam tego wyjazdu (oczywiście w pozytywnym tego słowa znaczeniu). Mnie na maxa urzekł Zakhyntos - przepiękna wyspa :))) która kryje w sobie mnóstwo zjawiskowych krajobrazów,zatok....
Ach, jak miło powspominać :))))

labo75 - popieram w 100% :)))

reklama
Dzień dobry kobitki!
Zosiak-Angelinko dobrze, że jesteś już po a z tym uczuleniem no to istne jaja. Ale dobrze że wszystko dobrze sie skończyło. Teraz relaksuj się. Trzymam kciuki aby wszystko poszło dobrze.
Gieniek-świetne wieści. Na pewno jesteś teraz spokojniejsza-to dobrze bo to bardzo ważne.
Kinga1-co mam powiedzieć jest mi b.przykro liczyłam, że bedzie wszystko dobrze. Ale myśle że sie nie poddasz.
Marcikuk-podziwiam Cię za te nocki, jesteś bardzo dzielna. No ale jak urlopik za niedługo to i lepiej się pracuje.
Lazaya-jak tam nastrój?
Lasttime-chyba masz rację, podczytałam gdzieś na forum że często dziewczynom po zastrzykach z Clexane robia się zrosty.
Gizas-cześć, zapraszamy, dziewczynki są tu super, jest miło, sympatycznie a jak trzeba to i kopa się dostanie:-)za marudzenie
Onlyone-ty jutro usg?zaciakam piąstki mocno!
Masia123-jak tylko bedziesz miałą wieści od pasni embriolog melduj i nie martw się na zapas.
Miliaa-no ja nie brałam takiego cudeńka więc Ci nie pomogę, a wakacje to na pewno dobry okres na regenerację, szalej ale bez przesady

madmax78 - witaj :) HA -no chociaż w tym temacie intuicja mnie nie zawiodła ;))) Więc nie masz się czego obawiać kochana,tylko spokojnie czekać na dalsze koleje losu (POZYTYWNE!!!) :)))))

a ja piszę rady żeby się nie denerwować a sama jestem w stresie bo wcale nie boli mnie brzuch jak na @ a jestem 5 dpt zarodków 3 dniowych więc do zagnieżdżenia już powinno dojść , w ogóle to popadam w skrajne nastroje raz mówię sobie , że będzie co będzie a raz e tam szkoda pisać .może wcale nie musi boleć brzuch żeby było dobrze?

Dzień dobry,
Jestem tu nowa. W poniedziałek miałam pick up. Denerwuje się czy wszystko ok. Przewertowałam fora i prawie wszędzie piszecie, że dzwonią z kliniki i mówią czy udało się zapłodnienie i czy maluchy się dzielą. u mnie cisza. Transfer mam w sobotę.
Pozdrawiam,

Czesć kobietki wy moje drogi.
Któraś z Was mi napisała żeby w dzień po punkcji wybić sobie z głowy sprzątanie. I chyba wiem dlaczego. jestem jeszcze lekko obolała. Znaczy nie krwawie, nie plamie, tylko,że tak się wyrażę, wnętrze lekko obolałe. Czy pamiętacie jak to było u Was??

O 14.30 czasu UK mam dzownić do kliniki dowiedzieć się ile się zapłodniło i kiedy transfer, szczerze sama wolałabym w niedziele, żeby jeszcze do siebie dojść, ale bedzie co ma być, przyjmę to z pokorą i będę czekać na swój mały cud.

Mila ja w dzieciństwie też mieszkałam pod 13tką i wspominam to bardzo szczęśliwie, 13tki są dla mnie szczęśliwe i choć nie jestem przesądna niech tak lepiej zostanie. Zreszta większość naszych pociech urodzi się w 2013 i to będzie na prawdę szczęśliwy rok. Jeja ale mam stresa. Super że jedziecie na urlop, nie ma to jak wrócić z urlopu zregenerowanym i gotowym na przyjecie swojego dzieciatka.

Masiu mocno mocno zaciskam kciuki, dwa zapładnione zarodki, zobaczysz będą z tego bliźniaki w twoim brzuszku a później z Tobą w domku. Dziewczyny dobrze piszą, najważniejsza jest jakość nie ilość. Niedługo będziesz w ciąży

Gienek super nowina, widzisz słonko nosisz w sobie zdrowe dzieci. Nie potrzebnie cię tak wystraszyli skopałabym im tyłek za to. Od tej chwily nawołuje o same pozytywne myśli.

Last time trzymam kciuki za Twoją wizytę, ja w tym dniu mam nadzieje będę testować.

Onlyone i ja trzymam kciukasy za USG

Madmax wpadaj tez napisac co u Ciebie.

Lobo duzo racji w tym co mowisz, znam kobiety które nie podchodziły do tych testów właśnie dlatego że pragnęły dziecka i nie potrafiły by później myśleć o usunięciu. To trudny tema więc narazie się nie zagłebiam.

Pozdrawiam wszystkie i tule pomodlę się za Was dziś, niech Anioły Stróże nad nami i naszymi pociechami czuwają

Tik tak tika tak zegar tyka, serce pod gardłem, odezwę się później

yplocka_1 ..nie denerwuj sie napewno zadzwonia z dobra wiadomoscia i wszystko bedzie ok.Ile mialas pobranych?

labo75..ja jestem w 7dpt i rez nic nie czuje.ale mam nadzieje ze bedzie dobrze.Jedne maja objawy, a inne nie..tak sie pocieszam;-)

reklama
Do góry