reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

miliaa - kochana,tyle pozytywnego myślenia które mam w sobie nie miałam chyba w żadnym podejściu :)) ale kiedy szczęście przyszło po wielkich trudach i przykrych wydarzeniach,to strach zawsze się gdzieś tam na chwilę wkradnie. Na szczęście panuję nad tym :)) A poza tym fajnie kiedy ktoś Ci napiszę coś pozytywnego ;))) i doda dodatkową porcję pozytywnego myślenia - dziękuję :)))
Zazdroszczę Wam tego wyjazdu (oczywiście w pozytywnym tego słowa znaczeniu). Mnie na maxa urzekł Zakhyntos - przepiękna wyspa :))) która kryje w sobie mnóstwo zjawiskowych krajobrazów,zatok....
Ach, jak miło powspominać :))))

labo75 - popieram w 100% :)))

reklama
Dzień dobry kobitki!
Zosiak-Angelinko dobrze, że jesteś już po a z tym uczuleniem no to istne jaja. Ale dobrze że wszystko dobrze sie skończyło. Teraz relaksuj się. Trzymam kciuki aby wszystko poszło dobrze.
Gieniek-świetne wieści. Na pewno jesteś teraz spokojniejsza-to dobrze bo to bardzo ważne.
Kinga1-co mam powiedzieć jest mi b.przykro liczyłam, że bedzie wszystko dobrze. Ale myśle że sie nie poddasz.
Marcikuk-podziwiam Cię za te nocki, jesteś bardzo dzielna. No ale jak urlopik za niedługo to i lepiej się pracuje.
Lazaya-jak tam nastrój?
Lasttime-chyba masz rację, podczytałam gdzieś na forum że często dziewczynom po zastrzykach z Clexane robia się zrosty.
Gizas-cześć, zapraszamy, dziewczynki są tu super, jest miło, sympatycznie a jak trzeba to i kopa się dostanie:-)za marudzenie
Onlyone-ty jutro usg?zaciakam piąstki mocno!
Masia123-jak tylko bedziesz miałą wieści od pasni embriolog melduj i nie martw się na zapas.
Miliaa-no ja nie brałam takiego cudeńka więc Ci nie pomogę, a wakacje to na pewno dobry okres na regenerację, szalej ale bez przesady

madmax78 - witaj :) HA -no chociaż w tym temacie intuicja mnie nie zawiodła ;))) Więc nie masz się czego obawiać kochana,tylko spokojnie czekać na dalsze koleje losu (POZYTYWNE!!!) :)))))

a ja piszę rady żeby się nie denerwować a sama jestem w stresie bo wcale nie boli mnie brzuch jak na @ a jestem 5 dpt zarodków 3 dniowych więc do zagnieżdżenia już powinno dojść , w ogóle to popadam w skrajne nastroje raz mówię sobie , że będzie co będzie a raz e tam szkoda pisać .może wcale nie musi boleć brzuch żeby było dobrze?

Dzień dobry,
Jestem tu nowa. W poniedziałek miałam pick up. Denerwuje się czy wszystko ok. Przewertowałam fora i prawie wszędzie piszecie, że dzwonią z kliniki i mówią czy udało się zapłodnienie i czy maluchy się dzielą. u mnie cisza. Transfer mam w sobotę.
Pozdrawiam,

Czesć kobietki wy moje drogi.
Któraś z Was mi napisała żeby w dzień po punkcji wybić sobie z głowy sprzątanie. I chyba wiem dlaczego. jestem jeszcze lekko obolała. Znaczy nie krwawie, nie plamie, tylko,że tak się wyrażę, wnętrze lekko obolałe. Czy pamiętacie jak to było u Was??

O 14.30 czasu UK mam dzownić do kliniki dowiedzieć się ile się zapłodniło i kiedy transfer, szczerze sama wolałabym w niedziele, żeby jeszcze do siebie dojść, ale bedzie co ma być, przyjmę to z pokorą i będę czekać na swój mały cud.

Mila ja w dzieciństwie też mieszkałam pod 13tką i wspominam to bardzo szczęśliwie, 13tki są dla mnie szczęśliwe i choć nie jestem przesądna niech tak lepiej zostanie. Zreszta większość naszych pociech urodzi się w 2013 i to będzie na prawdę szczęśliwy rok. Jeja ale mam stresa. Super że jedziecie na urlop, nie ma to jak wrócić z urlopu zregenerowanym i gotowym na przyjecie swojego dzieciatka.

Masiu mocno mocno zaciskam kciuki, dwa zapładnione zarodki, zobaczysz będą z tego bliźniaki w twoim brzuszku a później z Tobą w domku. Dziewczyny dobrze piszą, najważniejsza jest jakość nie ilość. Niedługo będziesz w ciąży

Gienek super nowina, widzisz słonko nosisz w sobie zdrowe dzieci. Nie potrzebnie cię tak wystraszyli skopałabym im tyłek za to. Od tej chwily nawołuje o same pozytywne myśli.

Last time trzymam kciuki za Twoją wizytę, ja w tym dniu mam nadzieje będę testować.

Onlyone i ja trzymam kciukasy za USG

Madmax wpadaj tez napisac co u Ciebie.

Lobo duzo racji w tym co mowisz, znam kobiety które nie podchodziły do tych testów właśnie dlatego że pragnęły dziecka i nie potrafiły by później myśleć o usunięciu. To trudny tema więc narazie się nie zagłebiam.

Pozdrawiam wszystkie i tule pomodlę się za Was dziś, niech Anioły Stróże nad nami i naszymi pociechami czuwają

Tik tak tika tak zegar tyka, serce pod gardłem, odezwę się później

yplocka_1 ..nie denerwuj sie napewno zadzwonia z dobra wiadomoscia i wszystko bedzie ok.Ile mialas pobranych?

labo75..ja jestem w 7dpt i rez nic nie czuje.ale mam nadzieje ze bedzie dobrze.Jedne maja objawy, a inne nie..tak sie pocieszam;-)

reklama
Do góry