reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

A sama histeroskopia bez laparo to jest zabieg taki na jeden dzien? Bez pobytu w szpitalu?
Najprawdopodobniej, zalezy co ci robią w trakcie. Bo jeśli okazuje się ze trzeba coś wcinać to zależy jak inwazyjne to są sprawy.

Ta histeroskopia co robiłam prywatnie we wrześniu w klinice to była bez żadnego znieczulenia nawet. Tzn ja się uparłam ze nie chcę bo to trwa pare minut i jedynie biopsja trochę boli ale to chwila. No i nie musiałam być na czczo, mogłam szybko wyjść do domu a po znieczuleniu musiała bym tam pare godzin spędzić i potem cały dzień jak lunatyk. No i znieczulenie dodatkowe 400 zł. Ale to ja bo wiedziałam ze żadnych polipów ani nic do zabiegu nie będzie tylko martwiłam się czy nie mam zrostów po lyzeczkowaniu. Przy 2 poprzednich histero jak miałam drobne zabiegi Wszystko razem z wyłudzeniem nie trwało pół godziny i wychodziłam ze szpitala po paru godzinach

reklama
A w którym Ty jestes tygodniu kochana? Ja dzis koncze równy 5-ty tydzień. Jutro jade na bete ake martwia mnie te plamienia tylko dzięki Bogu ze to wychodzi tylko z lutinusem. Zobaczymy co bedzie dziś. Jak po poludniu aplikowalam to bylo ok tylko te lutinus z,wczoraj i dziś rana wyszla delikatnie brazowa
Ja w środę zaczynam 9tc. [emoji173][emoji173]
Plemienia jeśli nie towarzyszą temu skurcze lub ból , o niczym złym raczej nie świadczą. Głowa do góry. Teraz już stres do końca życia [emoji23] najpierw serduszko , potem prenatalne , itd poród , karmienie, zabkowanie [emoji23]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja w środę zaczynam 9tc. [emoji173][emoji173]
Plemienia jeśli nie towarzyszą temu skurcze lub ból , o niczym złym raczej nie świadczą. Głowa do góry. Teraz już stres do końca życia [emoji23] najpierw serduszko , potem prenatalne , itd poród , karmienie, zabkowanie [emoji23]

100% racji, ja bym odrzuciła jeszcze kolor kupki [emoji23]

[emoji127] 28.09.2017 Piotruś i Oleńka

Wow ooo kochana no to niezle musisz chyba zamienic witaminki na tmg zostajac na kwasie fkliowym ale tylko w dawce 400mg. I wlacz sobie choline ktora wspomaga redukcje homocysteiny i buraki buraki i jeszcze raz buraki.
sprawdz sobie pregna classic ( lekarka mi teraz polecila zastapic 3 tabletki witamin jedna ) , sa tam i metylowany kw. foliowy , cholina metylowana b12 , jod w dawce 200mikrogram , selen , i inn.

Kochane wzięłam już dziś 2 nospy albo 3?..hm w sumie nie wiem . ..nie pamiętam:(((
Masakra.. No ale nic ..moje pytanie czy mogę jeszcze lyknac paracetamol? Trochę mnie brzuch boli na dole i w ogóle załatwić się nie mogę nie wiem czemu:( czuje się jakby mnie tramwaj przejechal...
To normalne [emoji16] u mnie do tej pory nie jest lepiej.
Ja leków unikalalam. Brzuch zapewne boli od zaparc bo progesteron wzrasta . Mnie też bolal , bardzo. Robilam surówkę: kiszona kapusta i utarte słodkie jabłko na to odrobina oleju . Jelita ruszyły.
Pierwsza zasada 2-3 litrów wody dziennie ! Ja przy dwóch szkrabach mam 3 l.

To normalne [emoji16] u mnie do tej pory nie jest lepiej.
Ja leków unikalalam. Brzuch zapewne boli od zaparc bo progesteron wzrasta . Mnie też bolal , bardzo. Robilam surówkę: kiszona kapusta i utarte słodkie jabłko na to odrobina oleju . Jelita ruszyły.
Pierwsza zasada 2-3 litrów wody dziennie ! Ja przy dwóch szkrabach mam 3 l.

Dziękuję:*
No akurat wody to pije bardzo dużo;) dziś już lepiej się czuje ale wczoraj się troszkę wystraszyłam .. nie wiedziałam że będę się tak szybko męczyła :p

Matko dziewczyny....tyle się mówi o tych plamieniach, że miałam koszmary;( śniło mi się że i mnie dopadło.. Ale sny się chyba odwracają .. mam taka nadzieję

Mam to samo. Generalnie czuje sie swietnie poza tym, ze meczy mnie wszystko: rano wstanie z łóżka jest wyzwaniem. Pózniej niby siły wracają, ale jak sie pare dni temu przeszłam po sklepach zeby kupić prezenty to normalnie co jakis czas musiałam przysiąść i odpoczac. I zeby nie było - nie skarze sie i jesli to prawidłowy objaw to juz kocham to chroniczne zmeczenie, ale ciagle tli sie ten lęk: ale czy to normalne jest?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mam to samo :( I jeszcze doszły wczoraj wyrzuty sumienia przez to wszystko.. już powiedziałam sobie, że nie będę tak latała :p

reklama
Kochane wzięłam już dziś 2 nospy albo 3?..hm w sumie nie wiem . ..nie pamiętam:(((
Masakra.. No ale nic ..moje pytanie czy mogę jeszcze lyknac paracetamol? Trochę mnie brzuch boli na dole i w ogóle załatwić się nie mogę nie wiem czemu:( czuje się jakby mnie tramwaj przejechal...

Przyczyną problemów żołądkowych jest zwiększony poziom progesteronu. Spróbuj naturalnych sposobów np.suszone śliwki, itp.

Do góry