reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

A sama histeroskopia bez laparo to jest zabieg taki na jeden dzien? Bez pobytu w szpitalu?
Najprawdopodobniej, zalezy co ci robią w trakcie. Bo jeśli okazuje się ze trzeba coś wcinać to zależy jak inwazyjne to są sprawy.

Ta histeroskopia co robiłam prywatnie we wrześniu w klinice to była bez żadnego znieczulenia nawet. Tzn ja się uparłam ze nie chcę bo to trwa pare minut i jedynie biopsja trochę boli ale to chwila. No i nie musiałam być na czczo, mogłam szybko wyjść do domu a po znieczuleniu musiała bym tam pare godzin spędzić i potem cały dzień jak lunatyk. No i znieczulenie dodatkowe 400 zł. Ale to ja bo wiedziałam ze żadnych polipów ani nic do zabiegu nie będzie tylko martwiłam się czy nie mam zrostów po lyzeczkowaniu. Przy 2 poprzednich histero jak miałam drobne zabiegi Wszystko razem z wyłudzeniem nie trwało pół godziny i wychodziłam ze szpitala po paru godzinach

reklama
A w którym Ty jestes tygodniu kochana? Ja dzis koncze równy 5-ty tydzień. Jutro jade na bete ake martwia mnie te plamienia tylko dzięki Bogu ze to wychodzi tylko z lutinusem. Zobaczymy co bedzie dziś. Jak po poludniu aplikowalam to bylo ok tylko te lutinus z,wczoraj i dziś rana wyszla delikatnie brazowa
Ja w środę zaczynam 9tc. [emoji173][emoji173]
Plemienia jeśli nie towarzyszą temu skurcze lub ból , o niczym złym raczej nie świadczą. Głowa do góry. Teraz już stres do końca życia [emoji23] najpierw serduszko , potem prenatalne , itd poród , karmienie, zabkowanie [emoji23]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja w środę zaczynam 9tc. [emoji173][emoji173]
Plemienia jeśli nie towarzyszą temu skurcze lub ból , o niczym złym raczej nie świadczą. Głowa do góry. Teraz już stres do końca życia [emoji23] najpierw serduszko , potem prenatalne , itd poród , karmienie, zabkowanie [emoji23]

100% racji, ja bym odrzuciła jeszcze kolor kupki [emoji23]

[emoji127] 28.09.2017 Piotruś i Oleńka

Wow ooo kochana no to niezle musisz chyba zamienic witaminki na tmg zostajac na kwasie fkliowym ale tylko w dawce 400mg. I wlacz sobie choline ktora wspomaga redukcje homocysteiny i buraki buraki i jeszcze raz buraki.
sprawdz sobie pregna classic ( lekarka mi teraz polecila zastapic 3 tabletki witamin jedna ) , sa tam i metylowany kw. foliowy , cholina metylowana b12 , jod w dawce 200mikrogram , selen , i inn.

Kochane wzięłam już dziś 2 nospy albo 3?..hm w sumie nie wiem . ..nie pamiętam:(((
Masakra.. No ale nic ..moje pytanie czy mogę jeszcze lyknac paracetamol? Trochę mnie brzuch boli na dole i w ogóle załatwić się nie mogę nie wiem czemu:( czuje się jakby mnie tramwaj przejechal...
To normalne [emoji16] u mnie do tej pory nie jest lepiej.
Ja leków unikalalam. Brzuch zapewne boli od zaparc bo progesteron wzrasta . Mnie też bolal , bardzo. Robilam surówkę: kiszona kapusta i utarte słodkie jabłko na to odrobina oleju . Jelita ruszyły.
Pierwsza zasada 2-3 litrów wody dziennie ! Ja przy dwóch szkrabach mam 3 l.

To normalne [emoji16] u mnie do tej pory nie jest lepiej.
Ja leków unikalalam. Brzuch zapewne boli od zaparc bo progesteron wzrasta . Mnie też bolal , bardzo. Robilam surówkę: kiszona kapusta i utarte słodkie jabłko na to odrobina oleju . Jelita ruszyły.
Pierwsza zasada 2-3 litrów wody dziennie ! Ja przy dwóch szkrabach mam 3 l.

Dziękuję:*
No akurat wody to pije bardzo dużo;) dziś już lepiej się czuje ale wczoraj się troszkę wystraszyłam .. nie wiedziałam że będę się tak szybko męczyła :p

Matko dziewczyny....tyle się mówi o tych plamieniach, że miałam koszmary;( śniło mi się że i mnie dopadło.. Ale sny się chyba odwracają .. mam taka nadzieję

Mam to samo. Generalnie czuje sie swietnie poza tym, ze meczy mnie wszystko: rano wstanie z łóżka jest wyzwaniem. Pózniej niby siły wracają, ale jak sie pare dni temu przeszłam po sklepach zeby kupić prezenty to normalnie co jakis czas musiałam przysiąść i odpoczac. I zeby nie było - nie skarze sie i jesli to prawidłowy objaw to juz kocham to chroniczne zmeczenie, ale ciagle tli sie ten lęk: ale czy to normalne jest?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mam to samo :( I jeszcze doszły wczoraj wyrzuty sumienia przez to wszystko.. już powiedziałam sobie, że nie będę tak latała :p

reklama
Kochane wzięłam już dziś 2 nospy albo 3?..hm w sumie nie wiem . ..nie pamiętam:(((
Masakra.. No ale nic ..moje pytanie czy mogę jeszcze lyknac paracetamol? Trochę mnie brzuch boli na dole i w ogóle załatwić się nie mogę nie wiem czemu:( czuje się jakby mnie tramwaj przejechal...

Przyczyną problemów żołądkowych jest zwiększony poziom progesteronu. Spróbuj naturalnych sposobów np.suszone śliwki, itp.

Do góry