reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
To normalne [emoji16] u mnie do tej pory nie jest lepiej.
Ja leków unikalalam. Brzuch zapewne boli od zaparc bo progesteron wzrasta . Mnie też bolal , bardzo. Robilam surówkę: kiszona kapusta i utarte słodkie jabłko na to odrobina oleju . Jelita ruszyły.
Pierwsza zasada 2-3 litrów wody dziennie ! Ja przy dwóch szkrabach mam 3 l.

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
A jak Twoje mdłości? Nadal nie ustępują??

Mi się ostatnio snija tylko dzieciaczki A to podobno sugeruje ciążę ,'szkoda tylko że nie u mnie, moja następna koleżanka w ciąży z jednej strony taka wielka radość A z drugiej ból nie do opisania...
Ja dostałam w końcu @...

A wiadomo co było u Ciebie powodem tych plamien? Zobacze co bedzie jutro. Wczoraj caly czas lezalam wiec ten lutinus nie wyplywal, dzis troszke pochodzilam i byla kawa z mlekiem. Teraz aplikowalam i czysto. Zobaczymy jaka jutro bedzie wyplywac bo myślę ze dzis już wylazla ze mnie ta wczorajsza
Właściwie to nie wiadomo. Jakieś ognisko w ktorymś momencie się pojawiło, co by można uznac za małego krwiaka, ale plamilam juz wcześniej a to szybko zniknelo, jakieś milimetry owodni się tez odklejaly. Lekarka mówiła, ze 16-20tc wszystko jest w pełni wykształcone typu właśnie owodnia itd i jest szansa, ze plamienia mina na tym etapie, a jak nie to będą do końca ciąży. Na szczęście minęły [emoji6]

"Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym"

Boze jak mi nie dobrze. Zastanawiam sie czy jeslu musialabym leciec do kibelka po tabletkach to co? Trza je chyva wziac je jeszcze raz? Nie wien albo po śniadaniu albo to po tabletkach. Fuj. Wypije melise i moze uda mi sie zasnąć

reklama
Do góry