reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Mąż się cieszy bo mniej kasy wydaje:laugh2::laugh2:
Już bym wolała być po wizycie i wiedzieć że tam wszystko git A to dopiero 27 :( narazie żyje z głową majtach co 5 minut :eek:
No coz... życie :p
Ja tez i marzę zeby widziec tam biel. A nie dasz rady przelozyc wizyty? U mnie w 21 dpt bylo widac ladny pecherzyk ciazowy

reklama
Skąd:) czemu mialoby cos nie tak. Pytam z czystej ciekawosci. Ktory to bedzie dpt? Ja mialam wizyte na 21 pierwsza ale przez to glupie plamienie miałam w piatek wizyte na cito
No właśnie czytałam kochana :* będzie dobrze:* ja to żyje teraz aby z głową majtach.. :( masakra co za stres . . 26dpt to będzie:) I miałam 3dniowrgo zarodka :)
A Ty już dobrze się czujesz ?

Hej kochane :* ja dziś byłam na zakupach prezenty itd.i powiem Wam, że jestem taka zmęczona:( też was boli tak na dole brzuch i psiocha i kręgosłup jak się nachodzicie ? :p Ja ogólnie jestem shopping Queen ale dziś nie dałam rady :D szybko się mecze .. I mam pytanie.. też macie wrażenie jak cały czas byście miały mokro w majciochach? :p

Ja przed transferem prezentów nie kupiłam (nawet o tym wtedy nie pomyślałam) i nic nie mam :(. A do sklepów boję się iść żeby to źle nie wpłynęło na dzidzie (skoro oszczędny tryb życia mam prowadzic). I tylko Internet mi został... :)

A mam jeszcze pytanie do dziewczyn które mialy plamienia. W trakcie plamien lezalyscie plackiem caly czas? Ja chcialabym troche popisac cos na kompie do roboty i nie wiem.czy tym sobie i malenstwu nie zaszkodze bo na lezaco nie da rady a musze miec jeszcze przy tym kilka rzeczy otwartych wiec musze siedzieć przy stole

No właśnie czytałam kochana :* będzie dobrze:* ja to żyje teraz aby z głową majtach.. :( masakra co za stres . . 26dpt to będzie:) I miałam 3dniowrgo zarodka :)
A Ty już dobrze się czujesz ?
Ja sie generalnie dobrze czuje tylko martwia mnie te plamienia. Mam nadzieje ze bylo to od aplikacji lutinusa ale nie bylo fajnie zobaczyc krew na aplikatorze a nastepnego dnia na palcu. No i nic nie robie, leze caky czas przed tv, ksiazke czasem poczytam. A i od tego proletuxu brzuch mnie boli

Ja przed transferem prezentów nie kupiłam (nawet o tym wtedy nie pomyślałam) i nic nie mam :(. A do sklepów boję się iść żeby to źle nie wpłynęło na dzidzie (skoro oszczędny tryb życia mam prowadzic). I tylko Internet mi został... :)
Ja ogólnie czuje się dobrze tylko dziś stwierdziłam że strasznie szybko się mecze.. :( teraz leżę i odpoczywam... A Ty jak się czujesz ?:*

Ja sie generalnie dobrze czuje tylko martwia mnie te plamienia. Mam nadzieje ze bylo to od aplikacji lutinusa ale nie bylo fajnie zobaczyc krew na aplikatorze a nastepnego dnia na palcu. No i nic nie robie, leze caky czas przed tv, ksiazke czasem poczytam. A i od tego proletuxu brzuch mnie boli
Łez lez i odpoczywaj:* ja też już nigdzie na większe zakupy się nie wybieram będę leniuchowala.. tylko we wtorek tak dla siebie pójdę sobie zrobię progesteron i bete :p A Ty jutro idziesz na bete ? ✊✊✊

Doczytałam twoje posty wstecz, przepraszam za pomyłkę. No ale piszesz ze to były dni płodne. Mi się w okolicach owulacji zdarza takie „chlup” prawie co miesiąc, może masz po tych wszystkich hormonach więcej śluzu niż zazwyczaj.

A powiedz jakie leki ci dali na hiperke i jak długo które bierzesz? Pytam z ciekawosci bo właśnie przeczekuję własną hiperkę :)
W szpitalu brałam augumentin czy jakoś tak potem nystatyne dopochwowa i antybiotyk nie powiem ci nazwy bo wyrzuciłam opak i teraz biorę primolum nor 2 ×1 i jak przyjdzie okres to tab anty i brałam jeszcze leki przeciwbólowe

reklama
Do góry