reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Teraz znowu miałam kilka beżowych dni. Podejrzewam że to po USG i od Lutka, bo go włożyłam a potem mi się przypomniało że przecież idę za h do lekarza i to wyciagalam, zapewne paznokciem zadrapalam.
Mam extra USG za kilka dni więc wtedy się okaże czy miałam rację. Najgorsze że w tak wczesnym stadium i tak nic nie można zrobić. Panika nic nie da.

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Ty juz przynajmniej slyszalas serduszko. Ja tylko widzialam pecherzyk ciążowy. Teraz mam wizyte w czwartek o ile będzie spokojnie. Ja teraz aplikuje lutinusa na lezaco i nie tak głęboko, dodatkowo mam prolutex, zwiekszona dawkę duphastonu i lek na te krwawienia ktory mam brac do momentu az bedzie czysto. Jezu czlowiek mysli ze jak już zobaczy pozytywna bete to trochę dychnie a tu takie stresy.

reklama
Teraz znowu miałam kilka beżowych dni. Podejrzewam że to po USG i od Lutka, bo go włożyłam a potem mi się przypomniało że przecież idę za h do lekarza i to wyciagalam, zapewne paznokciem zadrapalam.
Mam extra USG za kilka dni więc wtedy się okaże czy miałam rację. Najgorsze że w tak wczesnym stadium i tak nic nie można zrobić. Panika nic nie da.

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
A w którym Ty jestes tygodniu kochana? Ja dzis koncze równy 5-ty tydzień. Jutro jade na bete ake martwia mnie te plamienia tylko dzięki Bogu ze to wychodzi tylko z lutinusem. Zobaczymy co bedzie dziś. Jak po poludniu aplikowalam to bylo ok tylko te lutinus z,wczoraj i dziś rana wyszla delikatnie brazowa

Hej kochane :* ja dziś byłam na zakupach prezenty itd.i powiem Wam, że jestem taka zmęczona:( też was boli tak na dole brzuch i psiocha i kręgosłup jak się nachodzicie ? :p Ja ogólnie jestem shopping Queen ale dziś nie dałam rady :D szybko się mecze .. I mam pytanie.. też macie wrażenie jak cały czas byście miały mokro w majciochach? :p

Hej kochane :* ja dziś byłam na zakupach prezenty itd.i powiem Wam, że jestem taka zmęczona:( też was boli tak na dole brzuch i psiocha i kręgosłup jak się nachodzicie ? :p Ja ogólnie jestem shopping Queen ale dziś nie dałam rady :D szybko się mecze .. I mam pytanie.. też macie wrażenie jak cały czas byście miały mokro w majciochach? :p
Ja leze to tak nie mam ale jak chodzisz to ona Ci wypływa. A mnie dziś rano.krzyza bolaly ale to.pewno od tego lezenia

kochana tylko problem w tym ze ja nie biorę żadnego progesteronu bo jeszcze nie jestem przygotowywana do transferu więc nie wiem co to było jak narazie spokój :)
Koniecznie o tym wspomnij na wizycie. Moze to nie byc nic znaczacego u Ciebie ale u mnie akurat przez tego wodniaka w jajowodach nie moglam zajsc w ciaze, skanczylo sie jedna ciaza pozamaciczna i usunieciem obu jajowodow.

To teraz polez troche krolowo i daj malenstwu odpoczac:) ja tam sie cieszylam na te mokre majciochy:p toż to "cudowna ciazowa woda" :laugh2:

reklama
Do góry