reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Teraz znowu miałam kilka beżowych dni. Podejrzewam że to po USG i od Lutka, bo go włożyłam a potem mi się przypomniało że przecież idę za h do lekarza i to wyciagalam, zapewne paznokciem zadrapalam.
Mam extra USG za kilka dni więc wtedy się okaże czy miałam rację. Najgorsze że w tak wczesnym stadium i tak nic nie można zrobić. Panika nic nie da.

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Ty juz przynajmniej slyszalas serduszko. Ja tylko widzialam pecherzyk ciążowy. Teraz mam wizyte w czwartek o ile będzie spokojnie. Ja teraz aplikuje lutinusa na lezaco i nie tak głęboko, dodatkowo mam prolutex, zwiekszona dawkę duphastonu i lek na te krwawienia ktory mam brac do momentu az bedzie czysto. Jezu czlowiek mysli ze jak już zobaczy pozytywna bete to trochę dychnie a tu takie stresy.

reklama
Teraz znowu miałam kilka beżowych dni. Podejrzewam że to po USG i od Lutka, bo go włożyłam a potem mi się przypomniało że przecież idę za h do lekarza i to wyciagalam, zapewne paznokciem zadrapalam.
Mam extra USG za kilka dni więc wtedy się okaże czy miałam rację. Najgorsze że w tak wczesnym stadium i tak nic nie można zrobić. Panika nic nie da.

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
A w którym Ty jestes tygodniu kochana? Ja dzis koncze równy 5-ty tydzień. Jutro jade na bete ake martwia mnie te plamienia tylko dzięki Bogu ze to wychodzi tylko z lutinusem. Zobaczymy co bedzie dziś. Jak po poludniu aplikowalam to bylo ok tylko te lutinus z,wczoraj i dziś rana wyszla delikatnie brazowa

Hej kochane :* ja dziś byłam na zakupach prezenty itd.i powiem Wam, że jestem taka zmęczona:( też was boli tak na dole brzuch i psiocha i kręgosłup jak się nachodzicie ? :p Ja ogólnie jestem shopping Queen ale dziś nie dałam rady :D szybko się mecze .. I mam pytanie.. też macie wrażenie jak cały czas byście miały mokro w majciochach? :p

Hej kochane :* ja dziś byłam na zakupach prezenty itd.i powiem Wam, że jestem taka zmęczona:( też was boli tak na dole brzuch i psiocha i kręgosłup jak się nachodzicie ? :p Ja ogólnie jestem shopping Queen ale dziś nie dałam rady :D szybko się mecze .. I mam pytanie.. też macie wrażenie jak cały czas byście miały mokro w majciochach? :p
Ja leze to tak nie mam ale jak chodzisz to ona Ci wypływa. A mnie dziś rano.krzyza bolaly ale to.pewno od tego lezenia

kochana tylko problem w tym ze ja nie biorę żadnego progesteronu bo jeszcze nie jestem przygotowywana do transferu więc nie wiem co to było jak narazie spokój :)
Koniecznie o tym wspomnij na wizycie. Moze to nie byc nic znaczacego u Ciebie ale u mnie akurat przez tego wodniaka w jajowodach nie moglam zajsc w ciaze, skanczylo sie jedna ciaza pozamaciczna i usunieciem obu jajowodow.

To teraz polez troche krolowo i daj malenstwu odpoczac:) ja tam sie cieszylam na te mokre majciochy:p toż to "cudowna ciazowa woda" :laugh2:

reklama
Do góry