reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Sluchaj, ja taką "wodę" to mialam przy kazdym podejsciu od progesteronu dowcipnego. Raz wypadala krzemionka a potem "woda"co pare dni. Pamietam ze wiele dziewczyn o tej waodzie pisalo tok yemu. Ja na to juz zupelnie nie zwracalam uwagi tylko zawsze z wkladka chodze bo nie znasz dnia ani godziny ;) tylko taka pojemniejsza wkladka np "large" z lidla. A jajniki to wiele dziewczyn bola. Ja nie wiem czy to jajnik na pewno czy akurat w tym miejscu napiecie masz bolesne, ciezko to wyczuć. Moze nospa cu pomoże
kochana tylko problem w tym ze ja nie biorę żadnego progesteronu bo jeszcze nie jestem przygotowywana do transferu więc nie wiem co to było jak narazie spokój :)

reklama
kochana tylko problem w tym ze ja nie biorę żadnego progesteronu bo jeszcze nie jestem przygotowywana do transferu więc nie wiem co to było jak narazie spokój :)
Doczytałam twoje posty wstecz, przepraszam za pomyłkę. No ale piszesz ze to były dni płodne. Mi się w okolicach owulacji zdarza takie „chlup” prawie co miesiąc, może masz po tych wszystkich hormonach więcej śluzu niż zazwyczaj.

A powiedz jakie leki ci dali na hiperke i jak długo które bierzesz? Pytam z ciekawosci bo właśnie przeczekuję własną hiperkę :)

Kochana a u Ciebie problem z plamieniami sue już skonczyl?
Teraz znowu miałam kilka beżowych dni. Podejrzewam że to po USG i od Lutka, bo go włożyłam a potem mi się przypomniało że przecież idę za h do lekarza i to wyciagalam, zapewne paznokciem zadrapalam.
Mam extra USG za kilka dni więc wtedy się okaże czy miałam rację. Najgorsze że w tak wczesnym stadium i tak nic nie można zrobić. Panika nic nie da.

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry