kochana tylko problem w tym ze ja nie biorę żadnego progesteronu bo jeszcze nie jestem przygotowywana do transferu więc nie wiem co to było jak narazie spokójSluchaj, ja taką "wodę" to mialam przy kazdym podejsciu od progesteronu dowcipnego. Raz wypadala krzemionka a potem "woda"co pare dni. Pamietam ze wiele dziewczyn o tej waodzie pisalo tok yemu. Ja na to juz zupelnie nie zwracalam uwagi tylko zawsze z wkladka chodze bo nie znasz dnia ani godziny tylko taka pojemniejsza wkladka np "large" z lidla. A jajniki to wiele dziewczyn bola. Ja nie wiem czy to jajnik na pewno czy akurat w tym miejscu napiecie masz bolesne, ciezko to wyczuć. Moze nospa cu pomoże
reklama
JaJuż gratuluje a tak na marginesie czy jest na tym forum ktoś nie w ciąży idziecie jak burza gratuluje i trzymam kciuki za kolejne wspaniałe wiadomości
Ale już nie długo 2018 będę w ciąży
gosia321
Fanka BB :)
Tak mi przykro tule mocnoKochane moje...cudu nie ma puste jajo plodowe...
mogłam się spodziewać tego ale i tak boli jak cholera, moje serce pękło na milion kawałków.
Czekać do świąt na samooczyszczenie a jak nie to szpital.
Koniczyna82
Doczytałam twoje posty wstecz, przepraszam za pomyłkę. No ale piszesz ze to były dni płodne. Mi się w okolicach owulacji zdarza takie „chlup” prawie co miesiąc, może masz po tych wszystkich hormonach więcej śluzu niż zazwyczaj.kochana tylko problem w tym ze ja nie biorę żadnego progesteronu bo jeszcze nie jestem przygotowywana do transferu więc nie wiem co to było jak narazie spokój
A powiedz jakie leki ci dali na hiperke i jak długo które bierzesz? Pytam z ciekawosci bo właśnie przeczekuję własną hiperkę
Justin87
Ja jeszcze nie jestem w ciąży. ale już niedługo coraz bliżej.Już gratuluje a tak na marginesie czy jest na tym forum ktoś nie w ciąży idziecie jak burza gratuluje i trzymam kciuki za kolejne wspaniałe wiadomości
dżoasia
Dołączam się do tego "juz niedlugo, coraz bliżej"Ja jeszcze nie jestem w ciąży. ale już niedługo coraz bliżej.
Chocolateri
Teraz znowu miałam kilka beżowych dni. Podejrzewam że to po USG i od Lutka, bo go włożyłam a potem mi się przypomniało że przecież idę za h do lekarza i to wyciagalam, zapewne paznokciem zadrapalam.Kochana a u Ciebie problem z plamieniami sue już skonczyl?
Mam extra USG za kilka dni więc wtedy się okaże czy miałam rację. Najgorsze że w tak wczesnym stadium i tak nic nie można zrobić. Panika nic nie da.
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Chocolateri
Doczytałam i wyprostowalam [emoji16] wybacz [emoji173][emoji8]Chyba źle zrozumiałaś mój post. Ja właśnie pisałam, że czasami trzeba bardziej zgłębić temat i porobić dodatkowe badania a nie pchać się w kolejne stymulacje i nieudane transfery.
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: