reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Gdyby nie proste badanie z immu i 3 podejście IVF byłoby nieudane.
Badania zrobione za późno. Przeszłam 3 pełne stymulacje , wszystkie transfery zakończone ciąża i poronieniem do 5 tyg.
1250 złotych taki byl koszt badan i dobrano mi leki. Zaraz wchodzę w 9tc z blizniakami.
Pamiętaj Jasani że każda stymulacja to obciążenie dla organizmu. Moje jajniki do dziś są powiększone.
Jestem mądrzejsza o 7 poronien i 3 pełne stymulacje IVF.

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Przepraszam Jasni myślałam że to Twoja wypowiedz a to nasza @koniczyna [emoji16]
Są podstawowe badania z immu które nie kosztują tysięcy a mogą naprawdę naswietlic sprawę [emoji16]

reklama
Gdyby nie proste badanie z immu i 3 podejście IVF byłoby nieudane.
Badania zrobione za późno. Przeszłam 3 pełne stymulacje , wszystkie transfery zakończone ciąża i poronieniem do 5 tyg.
1250 złotych taki byl koszt badan i dobrano mi leki. Zaraz wchodzę w 9tc z blizniakami.
Pamiętaj Jasani że każda stymulacja to obciążenie dla organizmu. Moje jajniki do dziś są powiększone.
Jestem mądrzejsza o 7 poronien i 3 pełne stymulacje IVF.

Chyba źle zrozumiałaś mój post. Ja właśnie pisałam, że czasami trzeba bardziej zgłębić temat i porobić dodatkowe badania a nie pchać się w kolejne stymulacje i nieudane transfery.

Kobity u mnie mały wielki szok dzisiaj. Homocysteina we wrześniu miodowa bo 7,9 a dziś 15.2:szok::szok::szok:
Kuźwa a od września właśnie łykam te pieprzone metylowane witaminy. Szlag
Wow ooo kochana no to niezle musisz chyba zamienic witaminki na tmg zostajac na kwasie fkliowym ale tylko w dawce 400mg. I wlacz sobie choline ktora wspomaga redukcje homocysteiny i buraki buraki i jeszcze raz buraki.

Dziewczyny, bardzo Wam dziękuję za wszystko.
Pani doktor nie wie dokładnie skąd krwawienie (tak jak u niektórych z Was). Wszystko jest na swoim miejscu, serduszko bije, ciaza wielkością idealna jak na swój wiek. Obiecałam sobie, że teraz to już koniec z zamartwianiem. Zaczynam się cieszyć tym co udało się osiągnąć.
W napieciu sledzilam nadrabiajac twoje posty ciesze sie ze wszystko jest w porzadku :*

reklama
Cześć Dziewczyny jestem tu nowa dzisiaj mija 13 dzień po transferze blastocysty w cyklu sztucznym ponieważ groziła mi hiperstymulacja jajników. W 10 dniu miałam hcg 20.7 na następny wynik muszę czekać do jutra. Nio niestety miałam trochę stresów rodzinnych w ostatnim czasie. Sikaniec wychodzi mi bardzo słaba kreska. Czy któraś się orientuje czy to normalne. Czy może niestety?
Już gratuluje a tak na marginesie czy jest na tym forum ktoś nie w ciąży;) idziecie jak burza gratuluje i trzymam kciuki za kolejne wspaniałe wiadomości:biggrin2:

Do góry