Jest mój mąż więc pewnie poczekamy. Oj leci i to jak cholera....jakby ktoś szklankę co chwilę przechylal. Ale dzisiaj jak pojadę to o tej godzinie i tak mi nic nie zrobią. Więc pewnie poczekam do jutra. wolalabym ominac szpital szerokim łukiem....Jestes dzielna, poradzisz sobie:*
Jesli naprawde duzo krwi juz polecialo to moze pojedz do szpitala, zwlaszcza jesli robi ci sie np slabo lyb jesli bol jest nie do zniesienia. Ale jesli chodzi o jakies leki to raczej na zahamowanie krwawienia nic nie dadza, zeby sie zakrzepica nie zrobila. A w szpitalu tez jest mozliwe ze od razu zrobia zabieg, jesli chcesz.uniknac to moze pocekaj jeszcze chwile. No nie wiem co ci doradzic. Jest ktos z toba?
reklama
Ja kiedys chodzilam do homeopaty z takim samym nastawieniem, tyle ze w innej sprawie. Poszlam do kobitki, ta przeprowadzila na pierwszej wizycie ze mna wywiad przez ponad 3 godziny. Pytala o wszystko, poczawszy od tego co lubie, jakie mam leki, czego nie lubie, jakie choroby przebylam, itd. Na koniec wybrala jakies dwa leki i kazala mi na slepo trzymajac je schowane za plecami wybierac. Pomyslalam sobie wtedy, ze gdzie ja tu jestem na loterii jakiejs czy cos. No ale wybralam swoj lek i na nim bazowala moja terapia. Od czasu do czasu zmieniala mi moc lub dodawala inne globulki, ale generalnie wszystkie opieralo sie na tym jednym i na konsultacjach z nia. Czasami mialam wrazenie ze ja nie chodze do homeopaty a do psychologa, bo tak doszczetnie mnie o wszystko wypytywala. Powiem szczerze, ze mialam z tym na poczatku nawet problem, ale w rezultacie pomoglo mi. Owszem, sama nie wiem, czy to autosugestia, czy faktycznie jakas tam ukryta moc kuleczek ale w testach u lekarza pozniej widac bylo poprawe dopoki do niej uczeszczalam. Niestety musialam zaprzestac chodzic do niej i wrocilam pozniej do konwencjonalnej medycyny i wyniki poszly w dol. Ale kto tak naprawde wie, czy chodzac dalej tez by tak sie nie stalo.
Na akupunkture tez bym chetnie poszla. Az musze popatrzec, czy nie ma czegos w Krk.
Aj, kupilam 2 sikacze od 10... czyli te bardzo czule. Mysle jednak, ze jak na dzis 5 dpt to jeszcze za wczesnie, nie?
Na akupunkture tez bym chetnie poszla. Az musze popatrzec, czy nie ma czegos w Krk.
Aj, kupilam 2 sikacze od 10... czyli te bardzo czule. Mysle jednak, ze jak na dzis 5 dpt to jeszcze za wczesnie, nie?
dżoasia
Fanka BB :)
Jesli bedzie gorzej to pojedz, dobrze, ze jest maz z toba. Trzymaj sie:*Jest mój mąż więc pewnie poczekamy. Oj leci i to jak cholera....jakby ktoś szklankę co chwilę przechylal. Ale dzisiaj jak pojadę to o tej godzinie i tak mi nic nie zrobią. Więc pewnie poczekam do jutra. wolalabym ominac szpital szerokim łukiem....
dżoasia
Jest napewno bo kiedys znalazlam. Poszukam i jak znajde to podesle linkJa kiedys chodzilam do homeopaty z takim samym nastawieniem, tyle ze w innej sprawie. Poszlam do kobitki, ta przeprowadzila na pierwszej wizycie ze mna wywiad przez ponad 3 godziny. Pytala o wszystko, poczawszy od tego co lubie, jakie mam leki, czego nie lubie, jakie choroby przebylam, itd. Na koniec wybrala jakies dwa leki i kazala mi na slepo trzymajac je schowane za plecami wybierac. Pomyslalam sobie wtedy, ze gdzie ja tu jestem na loterii jakiejs czy cos. No ale wybralam swoj lek i na nim bazowala moja terapia. Od czasu do czasu zmieniala mi moc lub dodawala inne globulki, ale generalnie wszystkie opieralo sie na tym jednym i na konsultacjach z nia. Czasami mialam wrazenie ze ja nie chodze do homeopaty a do psychologa, bo tak doszczetnie mnie o wszystko wypytywala. Powiem szczerze, ze mialam z tym na poczatku nawet problem, ale w rezultacie pomoglo mi. Owszem, sama nie wiem, czy to autosugestia, czy faktycznie jakas tam ukryta moc kuleczek ale w testach u lekarza pozniej widac bylo poprawe dopoki do niej uczeszczalam. Niestety musialam zaprzestac chodzic do niej i wrocilam pozniej do konwencjonalnej medycyny i wyniki poszly w dol. Ale kto tak naprawde wie, czy chodzac dalej tez by tak sie nie stalo.
@Felia jak masz mocne nerwy to rano mozesz sprobowac siknac
dżoasia
Jest napewno bo kiedys znalazlam. Poszukam i jak znajde to podesle link
@Felia jak masz mocne nerwy to rano mozesz sprobowac siknac
Stalowych nie mam Oj nie... Dostane raczej wielkiego stresa, ze wszystko stracone jak wyjdzie negatywny.
Dziekujemy slicznie, zaraz zerkne
no to było tak że poszłam do kuchni ręce umyć i takie chlup i majtki mokre i trochę leginsy i jak narazie spokój i w pewnym momencie ból jajnika nie wiem od czego tak sie u mnie stało pojadę na wizytę to mu powiem że taki incydent miałam i co to byłoJa mialam cos podobnego jak wodniak w jajowodach mi sie oproznial ale to nie byla az taka duza ilosc.
dżoasia
Hehe o 20 min za wczesnieJestem po aplikacji lutinusa. Czysto i Boze prosze cie niech tak zostanie
reklama
misis188
I faktycznie na lezaco zdecydowanie lepiej sie ja aplikuje. Nie pchalam tam mocno do przodu, delikatnie i nie dalam jej za głęboko. Przeciez leze to i tak sie rozpusci i dojdzie gdzie trzeba. Dziekuje @dżoasia za rade. A i aplikowalam.palcem. tego plastiku sie juz nie tykam. Mam nadzieje ze juz bede miec spokoj z plamieniami. W poniedzialek pojade na bete
Podziel się: