reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Screenshot_20171217-014249.png
Takie jest prawdopodobienstwo nieprawidlowosci w ilosci chromosómow oocytow. Trisomie są najczessza przyczyną tego, ze zarodek przestaje sie rozwijac albo następuje poronienie, szczególnie trisomie 16 i 22. I jest to czysty przypadek, nie ma wplywu na kolejna ciazę. Na pewne rzeczy po prostu nie mamy wpływu.

Załączniki

• Screenshot_20171217-014249.png
    Screenshot_20171217-014249.png
    83,5 KB · Wyświetleń: 494
reklama
U mnie to żywa krew i trochę małych skrzepow. Ale leci jakby ktoś szklankę przechylal co chwila....

Ja kiedyś przy poronieniu mdlalam i miałam okropne bóle i to zmotywowalo mnie do wyjazdu do szpitala. W Twoim przypadku poczekalabym do rana. Oczywiście obfite krwawienie też może być groźne ale ono zależy też od grubości endometrium czy indywidualnych predyspozycji. W szpitalu mogą nalegac na lyzeczkowanie a to jednak jest ingerencja w organizm. Mam nadzieję, że jak będziesz czytała post to sytuacja będzie już opanowana.

Cześć dziewczyny .
Jestem tutaj nowa...
Chciałam się dowiedzieć po ilu dniach po odstawieniu wszystkich leków po nie udanym transferze zarodka może wystąpić @ ?
Za pierwszym razem już w 10 dpt miałam plemienia i zaczęłam @, natomiast teraz mam już 17 dpt i ani śladu @.
14 dpt robiłam betę wynik ujemny mniej niż 100.
Zastanawiam się skąd ta różnica...

Cześć dziewczyny .
Jestem tutaj nowa...
Chciałam się dowiedzieć po ilu dniach po odstawieniu wszystkich leków po nie udanym transferze zarodka może wystąpić @ ?
Za pierwszym razem już w 10 dpt miałam plemienia i zaczęłam @, natomiast teraz mam już 17 dpt i ani śladu @.
14 dpt robiłam betę wynik ujemny mniej niż 100.
Zastanawiam się skąd ta różnica...
To jaki był wynik bety dokladnie

U mnie zawsze @ wygląda tak już na kilka dni przed wiem że będzie już nie długo , boli brzuch , pojawiają się lekkie plemienia A teraz nic zupełnie nic brzuch w ogóle nie boli A ja zaczynam wariowac czy na pewno dobrze zrobiłam ze odstawiłam te leki...
Chciałam bym jak najszybciej zacząć się przygotowywać do kolejnej próby...

reklama
Do góry