Nie wiem może i możliwe ale mega dziwne to było jak by wody plodowe mi odeszły hehChodzi mi o to, że może coś miałaś gdzies nagromadzone, jakieś dziadostwo i w końcu sie ewakuowało?
reklama
misis188
Fanka BB :)
Przejzalam.wszystkie twoje posty i sie troche uspokoilam. A latalas co chwile na bete? Ja robilam wczoraj i byla 4442 ale w poniedzialek chyba znowu zajade zeby sie uspokoicTez brałam [emoji6] a jak odstawiłam to i estrofem plamienia ustały ....
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
misis188
Ja chodzilam po nieudanym.transferze kiedy mialam mocnego dola i super na mnie zadzialala. U mnie tylko jedna kobieta to robi i nie specjalizuje sie w niepłodności ale akupunkture super wspominam. A Ty jestes umowiona do dr G na 19? Bo ja jak.sie umawialam to mowili ze dopiero od 21 bedzieDziewczyny ktore chodzily na akupunkture. Czy jest sens ja stosowac przed criotransferem? A jesli tak to ile wczesniej nalezy zaczac?
hope322
Ja mialam cos podobnego jak wodniak w jajowodach mi sie oproznial ale to nie byla az taka duza ilosc.Nie wiem może i możliwe ale mega dziwne to było jak by wody plodowe mi odeszły heh
misis188
Kochane a jeszcze dzis na gwałt potrzebowalam wykupic prolutex i dzwonilam po aptekach i nigdzie go nie bylo. Pani z jednej.apteki polecila mi strone ktomalek.pl i jak bedziecie kiedys potrzebowac to.polecam. mieszkam.w malym miescie i myslalam ze bede musiala meza wyslac 100km po lek a dzieki temu znalazłam apteke 20 km odemnie ktora lek miala i dodatkowo cudowna pania która czekala 40 minut az ktos po lek przyjedzie. Zapytała tylko czy lek potrzebuje pilnie ja na to ze bardzo to ta dobra kobieta powiedziala ze zaczeka az ktoś przyjedzie. Bede jej musiala za to zajechac kiedyś podziekowac bo.kto to w sobote zostaje 40 minut dłużej w pracy gdzie apteka juz dawno powinna byc zamknieta
dżoasia
Ja sobie zapodaje trening autogenny i spie slodko a w ciazy jak nie spalam od 3-4 w nocy to zapodawalam sobie ten trening tez rano i spalam ze 2-3 godzDziewczyny nie mam melisy a co moge jeszcze wziac na uspokojenie? Wezme relanium sobie ale chciałabym spac w nocy a relanium tak na mnie nie działa
Witajcie.... potrzebuję porady. Zaczęło się....zaczynam się oczyszczac.ból fizyczny da się złagodzić chociaż trochę lekami ale gorzej z psychiką....jest fatalnie
od ostatnich kilku godzin latam co chwila zmieniac wkład czy to normalne? Brzych boli jak cholera ale najgorzej ze strasznie się leje ze mnie, myślicie że to już czas do szpitala ? Czy lepiej poczekać do jutra i zobaczyć co się będzie działo.
od ostatnich kilku godzin latam co chwila zmieniac wkład czy to normalne? Brzych boli jak cholera ale najgorzej ze strasznie się leje ze mnie, myślicie że to już czas do szpitala ? Czy lepiej poczekać do jutra i zobaczyć co się będzie działo.
misis188
@Pixie_Dixie a powiedz mi jeszcze czy ty caly czas podczas tych plamien bralas to cyclonamine??
dżoasia
Kurcia ja kiedys czytalam oo kims z krakowa kto sie specjalizowal w aku przy nieplodnosci. Mialam zamiar sie wybrac ale mi kolezanka z pracy wybila z glowy uzywajac jakichs argumentow o opetaniu czy cos... w sensie ze te wschodnie religie sie opieraja na wierzeniach demonicznych i ze jak cie kuje tymi iglami to cos tam mamrota pod nosen i niechcacy nawet moze cie cos opetac. Pewnie uznacie ze smiechu warte, ja tez za bardzo w to nie wierze, tzn moze i sie obawiam ale jakbym poszla to z nadzieja ze nic sie jednak nie przyplataDo wrocka niestety mam za daleko. Krakow ewentualnie Katowice wchodza w gre...
Kurcia a moze umowimy sie kiedys na wspolna sesyjke?
reklama
dżoasia
Jestes dzielna, poradzisz sobie:*Witajcie.... potrzebuję porady. Zaczęło się....zaczynam się oczyszczac.ból fizyczny da się złagodzić chociaż trochę lekami ale gorzej z psychiką....jest fatalnie
Jesli naprawde duzo krwi juz polecialo to moze pojedz do szpitala, zwlaszcza jesli robi ci sie np slabo lyb jesli bol jest nie do zniesienia. Ale jesli chodzi o jakies leki to raczej na zahamowanie krwawienia nic nie dadza, zeby sie zakrzepica nie zrobila. A w szpitalu tez jest mozliwe ze od razu zrobia zabieg, jesli chcesz.uniknac to moze pocekaj jeszcze chwile. No nie wiem co ci doradzic. Jest ktos z toba?
Podziel się: