Mi dr powiedziała, że będę brała ja już będę w ciąży .. A z tego co tu wczesniej czytałam to tak jak napisałaś, że dostaje się po punkcjiJesli tranafer masz świeżych zarodkow to ja,zawsze mialam nastepnego dnia po punkcji a jak crio to tak gdzies 3 dni przed
reklama
Pixie_Dixie
Fanka BB :)
Dziewczyny ja tez znowu zaczelam.plamic. Tata pojechal po prolutex. Teraz juz nic wiecej nie zrobie. Wezme nospe jeszcze i relanium
Tylko ze teraz aplikuje lutinusa palcem. Jak cos to ew. Rano musialam sie zadraoac ale to teraz przy aplikacji nie powinno byc juz krwi a troche na palcu mialam
Ja do 9tc ciazy miałam plamienia. Cos poleciało i potem pare dni sie czyściło. Postaraj sie nie denerwować bo teraz tylko spokój Ci potrzebny. Możliwe,ze sie zadrapałas a moze organizm walczy... WierE,ze maluszek sie wybroni i bedzie wszystko dobrze [emoji1307]
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
misis188
A czesto mialas te plamienia? Jestem spokojniejsza niz 2 dni temu alw mimo wszystko lęk jest. Dobrze ze wczoraj zrobilam bete i mialam wizyteJa do 9tc ciazy miałam plamienia. Cos poleciało i potem pare dni sie czyściło. Postaraj sie nie denerwować bo teraz tylko spokój Ci potrzebny. Możliwe,ze sie zadrapałas a moze organizm walczy... WierE,ze maluszek sie wybroni i bedzie wszystko dobrze [emoji1307]
misis188
A jeszcze jakiwgo koloru mialas te plamienia? Tez bralas lutinusy?Ja do 9tc ciazy miałam plamienia. Cos poleciało i potem pare dni sie czyściło. Postaraj sie nie denerwować bo teraz tylko spokój Ci potrzebny. Możliwe,ze sie zadrapałas a moze organizm walczy... WierE,ze maluszek sie wybroni i bedzie wszystko dobrze [emoji1307]
Jajnik zaczął mnie boleć jak ta woda wypłynęła pozatym bez zmian a dzisiaj cały dzień mnie nie bolał masakra nie wiem co sie ze mna dzieje a co to ten shitNie wiem, może jakiś shit z ciebie zszedł? A coś cię boli lub może poczułaś ulgę, czy nic?
Pixie_Dixie
A jeszcze jakiwgo koloru mialas te plamienia? Tez bralas lutinusy?
Praktycznie cały czas przy aplikacji luteiny miałam brudne palce, czasami trochę na wkładce, a kolor to taki brązowy brudny raz tylko delikatnie czerwony. W pierwszej ciazy tez plamilam i teraz byłam załamana,wiec wiem co czujesz. Ale widzę,ze mas konkretne leki i teraz prolutex, wiec musisz czekać organizm sam musi sie przyzwyczaić [emoji6]
reklama
Podziel się: