reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Czesc Dziewczyny. Bylam dzis na wizycie pierwsze usg i stres czy bedzie na miejscu ciaza .... wszystko na swoim miejscu pecherzyk ciazowy wlasciwej wielkosci bez szukania zoltkowego zeby nie gmerac dzis za duzo. Pomierzono wyliczono :) nast. Wizyta 5.01.2018 serduszkowa . Oj ciezkie 3 tyg . Dostlam zwolnienie bo obecna ciaza jest u kazdej z nas zagrozona np krwawieniem . Trzymam kciukasy za Was zeby bety szybowaly zardki soe impalntowaly i kropki rozwijaly przez nast 9 miesiecy. Nie.chce innych zyczen w te swieta i chcialabym spelnienia tego co powyzej dla wszystkich i kazdej z osobna :)pozdrawiam :)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Wspaniale ze wszystko dobrze sie rozwija :). Najważniejszy spokój więc teraz odpoczywaj i ciesz się ciążą. Styczniowa wizyta będzie jeszcze piękniejsza :)

reklama
Dziewczyny ja caly czas leze. Na wkladce czysto. Zastanawiam sue tylko czy tego lutinusa trzeba tak gkeboko pchac??
Ja zawsze pchałam na głębokość aplikatora :) Używałam tylko jego, spod palca mi uciekał :)
Ale zawsze robiłam to bardzo powolutku i na leżąco. Nigdy ani plamki ani uczucia dyskomfortu nie miałam :)

Jeszcze teraz czytam ulotke tego proletuxu ze czestym objawem niepozadanym u 1 na,10 pacjentek sa krwawienia. Noz kur...mac. ja caly czas leze, to plamienie mialam ok 13.30. Dzięki Bogu na,wkladce cisza. Zobacze co bedzue jak sie ten lutinus bedzie ze mnie ulatnial i jak bede wieczor aplikowac

reklama
Ale nie jestem pewna czy jak rano aplikowalam lek czy nie dotknelam scianki macicy i moze to przez to. Boze zeby to nie bylo nic zlego. Uspokoil mnie telefon do pani dr u ktorej bylam wczoraj ktora powiedziala zebym sie nie martwila ale tez ze jak.bedzie mocne krwawienie to mam jechac do szpitala i zrobic bete. Dobrze ze wczoraj zrobilam bete bo tak to bym teraz umierala ze strachu
Właśnie dziewczynom też się to zdarza po badaniu :-) także ja jestem pewna że u Was to nic złego :-)

Do góry