reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Właśnie dziewczynom też się to zdarza po badaniu :-) także ja jestem pewna że u Was to nic złego :-)
Pytalam pani dr ktora mnie wczoraj badala i jesli byloby to po badaniu to byloby plamienie brazowe a nie rozowe a przy aplikacji dzis po poludniu mialam troche krwi na palcu i to byli po tym jak mialsm różowe plamienie. Ja obstawiam ze rano sie podraznilam i obym się nie mylila

hej dziewczyny mam pytanie byłam w łazience zrobić siusiu i wyszłam i nagle po jakimś czasie jak szłam do kuchni to taki strumień wody ze mnie poleciał całe majtki mokre i leginsy co to może być nigdy w życiu takiego czegoś nie miałam pomocy dziewczyny

reklama
hej dziewczyny mam pytanie byłam w łazience zrobić siusiu i wyszłam i nagle po jakimś czasie jak szłam do kuchni to taki strumień wody ze mnie poleciał całe majtki mokre i leginsy co to może być nigdy w życiu takiego czegoś nie miałam pomocy dziewczyny
Nie wiem, może jakiś shit z ciebie zszedł? A coś cię boli lub może poczułaś ulgę, czy nic?

Do góry