Dzieki kochana[emoji10] Uda sie Ci na pewno! A my tu dodatkowo trzymamy kciuki!@anett96
Jakie to jest niesprawiedliwe, ze mlodzi mezczyzni maja takie problemy.. moj maz tez mial slabe wyniki, przy pierwszym ivf na 17 moich komorek zadnej nie daly rady zlapac;( na szczescie lekarze pokierowali nas na inna metode icsi i teraz cieszymy sie podwojnym tranferem i czekamy na rezultaty
Powiem Ci, ze stresujaca praca tez robi swoje. Ja rowniez od tego cyklu staran zrezygnowalam z pracy, zeby calkowicie skupic sie na sobie. I tez czuje sie lepiej, aczkolwiek mam tak od tych kilku lat bezowocnych staran ze martwie sie ciagle na zapas i zawsze wszystko widze w czarnych barwach, boje sie rozczarowania. Natomiast w tym cyklu i po tym transferze jakos tak cudownie czuje ze bedzie wszytsko dobrze i choc lekkie nerwy sa w glebi serca wiem ze sie uda!
Gratuluje Wam w takim razie jeszcze raz bo Twoja droga rowniez latwa nie byla. Pokazujezz ze jak sie jest wytrwalym to osiagnie sie wszystko!
Czym jest wszystko inne, dobra materialne, wspaniala praca jesli nie mamy tej najwazniejszej Malenkiej Istotki-NICZYM. Przedewszystkim czlowieczek reszta sie zawsze ulozy.
Dobrze Kochana,ze zmienilas klinike moze tego Ci bylo trzeba, ale nie wazne jak dluga i ciezka droge przeszlas najwazniejsza jest nagroda ktora nosisz teraz pod sercem! Z calego serca zycze Ci jak najlepiej- Twoja smutna historia nareszcie skonczyla sie happyendem:*
Dbaj o Siebie i Malucha z calych sil, pamietaj nie masz sie juz czym stresowac nic nie jest wazniejsze od Twojego dzieciatka!
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom