walczaca o szczescie
Fanka BB :)
Jest super!Dziewczyny, odebrałam wyniki progesteronu, jestem 4 dzień po transferze, a wyniki to 34,28 ng/ml
Na bete jeszcze za wczesnie ale myslicie ze jest ok??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jest super!Dziewczyny, odebrałam wyniki progesteronu, jestem 4 dzień po transferze, a wyniki to 34,28 ng/ml
Na bete jeszcze za wczesnie ale myslicie ze jest ok??
Staraj się nie stresować, bo to na pewno nie pomaga. A progesteronem się trochę więcej "dopchaj" i będzie ok :-)@walczaca o szczescie cieszę się z bety ale ten progesteron naprawdę mnie przestraszył . . Siedzę teraz i czytam o tym progesteronie i nie wiem.. może wszystko będzie ok ? To że boli jak na okres to wiadomo ale nic poza tym.. No i często sikam ale to normalne....
oj trafiłas w sedno ...było mi przykro bardzo no o szkoda damiego bobardzo sie zdenerwował.. ahh szkoda słow na to wszystko .. powiedział jej ze nie chce jej wiecej widziec.. wiec było grubo
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
A dziś wcisnąć tylko wieczorem tak jak zawsze ? Chyba teraz nie ma sensu brać ? Biorę zawsze tak o 20..
A myślisz żeby juto progesteron powtórzyć czy w piątek tak jak kazała razem z beta ?
Ok tak zrobię. dziękuję:* narazie leżę stres trochę puszcza...Myślę, że możesz wziąć tą dawkę wieczorną trochę wcześniej, tak przed 19, a rano ok 8 i potem już co 12 godz. Chyba nie ma sensu powtarzać jutro bo masz dość dużo zwiększone dawki. Jak będziesz w piątek powtarzać badanie to crinona rano nie bierz, dopiero po badaniu, żeby ci nie zafałszował wyniku za bardzo
A czy to cos zmieni? Rób tak jak ustaliłas z lekarzem, jutro i tak nie będzie prolutexu a w piątek lekarz zapyta Cię o wyniki z piatkuA myślicie żeby jutro powtórzyć progesteron czy lepiej poczekać do piątku ?
Dziewczyny dzisiaj miałam pobrane komórki 8 szt ciekawe ile da radę lekarz powiedział że docelowe to na pewno 5 szt
27.12 na 10.40Kochana, a o której godz.masz wtedy wizytę?
To my chyba mamy identyko. Ostatnia miesoaczka 28 pazdzoernik a u Ciebie?Ja to nazywam 7 tydzień ale dokładnie jest 6t4dc . I u mnie tak też wychodzi z OM.
No to dobry wynik. Teraz niech się pięknie zapłodnią!Dziewczyny dzisiaj miałam pobrane komórki 8 szt ciekawe ile da radę lekarz powiedział że docelowe to na pewno 5 szt