reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Taki bol jest normalny, skurczy nie czujesz tylko pewnie caly czas jakby napiecie w dole brzucha. Ja na cyklu sztucznym bralam tylko 3x1 crinone i poziom progesteronu mialam cos kolo 20 a badalam go jakies 2h po podaniu. moze u Ciebie we krwi nie jest tak wykrywalny? Wiem, ze latwo sie mowi, zeby sie nie stresowac ale gorzej zrobic. Ja sama jestem w duzym stresie, bo lekarz kazal mi calkowicie odstawic progesteron juz w 8tc, ja ze strachu biore dalej tylko jedna dawke mniej czyli 2x1 crinone. Tylko ja jestem na cyklu naturalnym ale nie zmienia to faktu, ze stres jest ;) Dodam, ze ja progesteronu wcale nie badam.
Masakra myslalam, że dziś odetchne z ulgą ale wielkie rozczarowanie . . Usg pęcherzykowe doktor ustaliła na 27.12 więc po świętach jedziemy .. Mam nadzieję że do tej pory wszystko będzie dobrze:)

Dziewczyny tylko sie nie śmiejcie ale czytam was i czytam i chciałabym troche wiecej wiedzieć. może to glupie pytanie ale czy któraś z Was mogłaby mi powiedzieć jak wygląda ten cały proces? Niby coś czytalam ale ... nic nie wiem
jak sie to odbywa czemu bierzecie tyle leków i wszystko wszystko co powinnam wiedzieć.

Taki bol jest normalny, skurczy nie czujesz tylko pewnie caly czas jakby napiecie w dole brzucha. Ja na cyklu sztucznym bralam tylko 3x1 crinone i poziom progesteronu mialam cos kolo 20 a badalam go jakies 2h po podaniu. moze u Ciebie we krwi nie jest tak wykrywalny? Wiem, ze latwo sie mowi, zeby sie nie stresowac ale gorzej zrobic. Ja sama jestem w duzym stresie, bo lekarz kazal mi calkowicie odstawic progesteron juz w 8tc, ja ze strachu biore dalej tylko jedna dawke mniej czyli 2x1 crinone. Tylko ja jestem na cyklu naturalnym ale nie zmienia to faktu, ze stres jest ;) Dodam, ze ja progesteronu wcale nie badam.
Masakra myslalam, że dziś odetchne z ulgą ale wielkie rozczarowanie . . Usg pęcherzykowe doktor ustaliła na 27.12 więc po świętach jedziemy .. Mam nadzieję że do tej pory wszystko będzie dobrze:)

no niestety tak jest... :( zero zrozumienia przyjedzie na 2 dni i jeszcze dobije..

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Pewnie to takie babsko z tych co nawet gdyby mialy dobre checi przez sekunde, nie zauwaza ile dobrego czynisz dla ich dziecka, jak bardzo sie starasz, ze masz swoje slabe momenty ktore jednak przed twoim M nie zawsze ukazujesz, aby nie dolowac go dodatkowo, a ona pewnie tylko o sobie mysli i tak jak mowisz, zjedzie z blotem, aby miec satysfakcje. Glowa do gory, ty sama jedna wiesz najlepiej, jak wartosciowa osoba jestes i nie pozwol, aby taka kobieta odebrala ci wiare w siebie i w was :)

Hej Asinka, nie am pojecia za co zmieszala Cie z blotem tesciowa(?!), nie ma to jak rodzina... Chcialam Ci przeslac duzo serdecznosci, domyslam sie przez co przechodzisz, moj partner ma te sama chorobe co Twoj i codziennie, oprocz troski o siebie i Kropka, moje mysli zajmuje troska o niego... Ale jestesmy silne baby i damy rade!
tak? no to wiemy obie jak to jest.. ja po ostatnich nowinach poprostu zrezygnowałam z in vitro załamałam sie .. siły mi brakuje chodze pół przytomna nie wiem co sie dzieje jakbym była nieobecna terminy do psychologow zabojcze a ja sobie przestaje radzic... w piatek nastepny wlew damiego.. poki co jest bardzo zle...

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Zylwia nie chciałabym być mądrzejsza od dr ale dołożyłabym jeszcze tego crinona rano. Beta piękna naprawdę więc ten crinon nie zaszkodzi a może też coś pomoże :)

reklama
Do góry