reklama
Aguleczka29
Fanka BB :)
pierwszy raz w ciąży jestem to też panikuje trochę ale i tak zapisałam się na wtorek na wizytę by sprawdzić czy wszystko okTeż tak miałam rozciąga się tam wszystko tak mi lekarz powiedział a też panikowałam czasem jeszcze mnie zaboli
Aguleczka29
też tak czułam się po transferze,bolało mnie całe ciało plecy brzuch a męczyłam się przechodząc z kuchni do pokoju i w moim przypadku była to ciąża,wierzę że w Twoim też właśnie tak jest.a mnie wszystko boli...nie wiem czy to z lekow czy co ale z obu stron pod zebrami ..prawa pachwina ..jak sie schylam to mnie kuje cos z dwuch stron, no i z ttłu plecy mnie bola..hmm no i mecze sie szybko...no nic czekamy nadal do bety jeszcze 6 dni..hmm
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
O ja to taka panikara jestem że szok.pierwszy raz w ciąży jestem to też panikuje trochę ale i tak zapisałam się na wtorek na wizytę by sprawdzić czy wszystko ok
Nie ma się co dziwić.
Ja też ale pewnie iść i sprawdzić dla samej siebie i spokojupierwszy raz w ciąży jestem to też panikuje trochę ale i tak zapisałam się na wtorek na wizytę by sprawdzić czy wszystko ok
Weronika63
A u mnie cisza..czasem trochę jajniki zakluja ale nie mogę tego nazwać bólem. Dlatego martwię się że nic z tego..a mnie wszystko boli...nie wiem czy to z lekow czy co ale z obu stron pod zebrami ..prawa pachwina ..jak sie schylam to mnie kuje cos z dwuch stron, no i z ttłu plecy mnie bola..hmm no i mecze sie szybko...no nic czekamy nadal do bety jeszcze 6 dni..hmm
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Justin87
Dziękuję. :* jestem pozytywnie nastawiona od wczoraj. Jestem szczęśliwa, że mogę żyć w takich czasach, gdy stosowane jest in vitro. Niemożliwe staje się możliwe.Kochana u nas też słabe nasienie słaba jakoś plemników 98% nie ruchliwych uszkodzonych a się udało się jeszcze mamy zamrożone 4 zarodki, jeden wzieliśmy ze sobą którego noszę pod serduszkiem Będzie dobrze 3 maj się ;*
Dziewczyny u mnie tez pierwszym objawem ze się udało było to ze męczyłam się strasznie byłam tak zdyszana po wejściu po schodach jakbym tonę węgla przerzuciła Haha ... teraz już to trochę minęło także życzę Wam aby i u Was był to objaw ciąży
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
reklama
Podziel się: