Nie mam takiej mozliwosci, bo lekarz i embriolog póki co się nie zgadzaja. Nad czym bardzo ubolewam.Jak masz możliwość to może dwa zarodki ?? Zawsze to zwiększa szanse.
A tak pozatym to nic innego nam nie pozostaje jak zaufac lekarzom
reklama
U
użytkownik 177795
Gość
Dam rade wytrzymać, o prostu większość czasu będę leżeć wtedy tak nie czuje tego, dzis jest mój 8dpt a betę mam na 21.11Barburka jak dasz rade wytrzymać to nic nie bierzesz, jeśli nie to możesz no-spe lub paracetamol są stosunkowo bezpieczne. Myślę że to dobry znak, kiedy testuje?
U
użytkownik 177795
Gość
Właśnie chyba nic nie będę jadła przeciwbólowego, wiecej czasu dzis poleze zastanawiam sie tylko co to za ból..Apap jest na bazie paracetamolu. Ale jak bardzo nie boli to nie bierz.
A może po prostu nospa??
Nie mam takiej mozliwosci, bo lekarz i embriolog póki co się nie zgadzaja. Nad czym bardzo ubolewam.
Kaarola witaj na forum
A gdzie się leczysz i ile masz lat?
Może nie chcą podać dwóch bo masz duże szanse na powodzenie
Nic się nie martw, będzie dobrze
Aguleczka29
Fanka BB :)
Witajcie kochane,mam pytanie jestem w 7 tc i od kilku dni boli pachwina wczoraj wieczorem i w nocy brzuch i podbrzusze po lewej stronie.a dziś żebra po prawej.mam się martwić?
Agnieś191
A czy brałaś nospe? Myśle, że to nic takiego, gdzieś dziecko musi się zmieścić oczywiście jeżeli chcesz możesz to skontrolować u lekarzaWitajcie kochane,mam pytanie jestem w 7 tc i od kilku dni boli pachwina wczoraj wieczorem i w nocy brzuch i podbrzusze po lewej stronie.a dziś żebra po prawej.mam się martwić?
Aguleczka29
nospę brałam wczoraj wieczorem i średnio pomogło.dzwoniłam dziś do lekarza ale go nie ma ,kazał napisać sms wiec napisałam ale na razie nie odpisał.dziś już brzuch nie boli ale pachwina nadal i to mnie troche nie pokoiA czy brałaś nospe? Myśle, że to nic takiego, gdzieś dziecko musi się zmieścić oczywiście jeżeli chcesz możesz to skontrolować u lekarza
misis188
Kochana ja zawsze bralam rano, pierwsze euthyrox a encorton ze sniadaniem jakies pol godziny pozniejDziewczynki ponawiam pytanie. Czy moge brac Euthyrox i Encorton? Oczywiście nie na raz, ale oba mam brac rano a nie spytalam lekarza i dopiero w domu wyczytalam ze moga jakos na siebie oddzialywac...
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie non stop coś bolało kulo i tak jest do tej pory od jutra 9 tydzień.Wszystko na badaniu wyszło ok dzidzia jak talala.Tez się martwiłam.Teraz chyba bardziej się martwie jak chwilowo nic nie czuje.Witajcie kochane,mam pytanie jestem w 7 tc i od kilku dni boli pachwina wczoraj wieczorem i w nocy brzuch i podbrzusze po lewej stronie.a dziś żebra po prawej.mam się martwić?
reklama
Witajcie kochane,mam pytanie jestem w 7 tc i od kilku dni boli pachwina wczoraj wieczorem i w nocy brzuch i podbrzusze po lewej stronie.a dziś żebra po prawej.mam się martwić?
A nie masz przypadkiem problemu z kręgosłupem? Ból czesto promieniuje m.in. do żeber.
Podziel się: