reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Barburka jak dasz rade wytrzymać to nic nie bierzesz, jeśli nie to możesz no-spe lub paracetamol są stosunkowo bezpieczne. Myślę że to dobry znak, kiedy testuje?
Dam rade wytrzymać, o prostu większość czasu będę leżeć wtedy tak nie czuje tego, dzis jest mój 8dpt a betę mam na 21.11:)

Witajcie kochane,mam pytanie jestem w 7 tc i od kilku dni boli pachwina wczoraj wieczorem i w nocy brzuch i podbrzusze po lewej stronie.a dziś żebra po prawej.mam się martwić?

Witajcie kochane,mam pytanie jestem w 7 tc i od kilku dni boli pachwina wczoraj wieczorem i w nocy brzuch i podbrzusze po lewej stronie.a dziś żebra po prawej.mam się martwić?
A czy brałaś nospe? Myśle, że to nic takiego, gdzieś dziecko musi się zmieścić oczywiście jeżeli chcesz możesz to skontrolować u lekarza :)

A czy brałaś nospe? Myśle, że to nic takiego, gdzieś dziecko musi się zmieścić oczywiście jeżeli chcesz możesz to skontrolować u lekarza :)
nospę brałam wczoraj wieczorem i średnio pomogło.dzwoniłam dziś do lekarza ale go nie ma ,kazał napisać sms wiec napisałam ale na razie nie odpisał.dziś już brzuch nie boli ale pachwina nadal i to mnie troche nie pokoi

Dziewczynki ponawiam pytanie. Czy moge brac Euthyrox i Encorton? Oczywiście nie na raz, ale oba mam brac rano a nie spytalam lekarza i dopiero w domu wyczytalam ze moga jakos na siebie oddzialywac...

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana ja zawsze bralam rano, pierwsze euthyrox a encorton ze sniadaniem jakies pol godziny pozniej

Mnie non stop coś bolało kulo i tak jest do tej pory od jutra 9 tydzień.Wszystko na badaniu wyszło ok dzidzia jak talala.Tez się martwiłam.Teraz chyba bardziej się martwie jak chwilowo nic nie czuje.

reklama
Do góry