Nie mam takiej mozliwosci, bo lekarz i embriolog póki co się nie zgadzaja. Nad czym bardzo ubolewam.Jak masz możliwość to może dwa zarodki ?? Zawsze to zwiększa szanse.
A tak pozatym to nic innego nam nie pozostaje jak zaufac lekarzom![]()
reklama
U
użytkownik 177795
Gość
Dam rade wytrzymać, o prostu większość czasu będę leżeć wtedy tak nie czuje tego, dzis jest mój 8dpt a betę mam na 21.11Barburka jak dasz rade wytrzymać to nic nie bierzesz, jeśli nie to możesz no-spe lub paracetamol są stosunkowo bezpieczne. Myślę że to dobry znak, kiedy testuje?
U
użytkownik 177795
Gość
Właśnie chyba nic nie będę jadła przeciwbólowego, wiecej czasu dzis polezeApap jest na bazie paracetamolu. Ale jak bardzo nie boli to nie bierz.
A może po prostu nospa??
Nie mam takiej mozliwosci, bo lekarz i embriolog póki co się nie zgadzaja. Nad czym bardzo ubolewam.
Kaarola witaj na forum
A gdzie się leczysz i ile masz lat?
Może nie chcą podać dwóch bo masz duże szanse na powodzenie
Nic się nie martw, będzie dobrze
Aguleczka29
Fanka BB :)
Witajcie kochane,mam pytanie jestem w 7 tc i od kilku dni boli pachwina wczoraj wieczorem i w nocy brzuch i podbrzusze po lewej stronie.a dziś żebra po prawej.mam się martwić?
Agnieś191
A czy brałaś nospe? Myśle, że to nic takiego, gdzieś dziecko musi się zmieścić oczywiście jeżeli chcesz możesz to skontrolować u lekarzaWitajcie kochane,mam pytanie jestem w 7 tc i od kilku dni boli pachwina wczoraj wieczorem i w nocy brzuch i podbrzusze po lewej stronie.a dziś żebra po prawej.mam się martwić?
Aguleczka29
nospę brałam wczoraj wieczorem i średnio pomogło.dzwoniłam dziś do lekarza ale go nie ma ,kazał napisać sms wiec napisałam ale na razie nie odpisał.dziś już brzuch nie boli ale pachwina nadal i to mnie troche nie pokoiA czy brałaś nospe? Myśle, że to nic takiego, gdzieś dziecko musi się zmieścić oczywiście jeżeli chcesz możesz to skontrolować u lekarza![]()
misis188
Kochana ja zawsze bralam rano, pierwsze euthyrox a encorton ze sniadaniem jakies pol godziny pozniejDziewczynki ponawiam pytanie. Czy moge brac Euthyrox i Encorton? Oczywiście nie na raz, ale oba mam brac rano a nie spytalam lekarza i dopiero w domu wyczytalam ze moga jakos na siebie oddzialywac...
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie non stop coś bolało kulo i tak jest do tej pory od jutra 9 tydzień.Wszystko na badaniu wyszło ok dzidzia jak talala.Tez się martwiłam.Teraz chyba bardziej się martwie jak chwilowo nic nie czuje.Witajcie kochane,mam pytanie jestem w 7 tc i od kilku dni boli pachwina wczoraj wieczorem i w nocy brzuch i podbrzusze po lewej stronie.a dziś żebra po prawej.mam się martwić?
reklama
Witajcie kochane,mam pytanie jestem w 7 tc i od kilku dni boli pachwina wczoraj wieczorem i w nocy brzuch i podbrzusze po lewej stronie.a dziś żebra po prawej.mam się martwić?
A nie masz przypadkiem problemu z kręgosłupem? Ból czesto promieniuje m.in. do żeber.
Podziel się: