reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja cały dnie leżę, robię co muszę czyli wstaje aby lekcje z synem odrobić wyszykowac go do szkoły itp. A Ty kochana pracujesz fizycznie czy masz pracę siedząca ??

ja normalnie pracuje po 8-10 godzin ale mam prace siedzaca, w sumie dzieki temu nie wariuje. Aczkolwiek weekend teraz to na pewno beda glupoty w glowie.

Chyba gdybym byla w domu to bym zwariowala! Ale dzis mysle ze zaraz wyrko i tylko wroce do domu.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja was caly czas czytam tylko byłam bardzo znuesmaczona tym co zrobili z MoKa czy pewnego dnia jak pojde na wizyte tezbadania mnie pani dyrektor nie zaskoczy wydrukowanymi moimi wpisami na forum. Na razie zbieram finanse na leki i po nowym roku bede chciaka zacząć stymulacje
Tak troche myslalam, ze to dlatego... kurde ci za ludzie w tej klinice... no coz;)
Czyli na styczen szykuje sie wielkie odrodzenie;) prawie wszystkie celujemy w nowy rok;)

ja mam bete w poniedzialek a potem w czwartek to nie bede chyba robic! Chyba ze bedzie juz cos to tak dla siebie aby miec [emoji12]

Ale ci fajnie że już betę w poniedziałek masz!!! Ja też w poniedziałek jadę do kliniki ale tylko estradiol i progesteron będą sprawdzać...moze uda mi się też betę wysępic

reklama
Ale ci fajnie że już betę w poniedziałek masz!!! Ja też w poniedziałek jadę do kliniki ale tylko estradiol i progesteron będą sprawdzać...moze uda mi się też betę wysępic

u mnie w klinice jest ze wszystkie trzy sprawdzaja co trzy dni. Ja mieszkam za granica to robie u siebie i im przesylam!

Do góry