reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dzięki za wsparcie :) miałam transfer 4 dniowej moruli,a dzisiaj 6dpt, wiec może faktycznie jeszcze coś się zadzieje... No zobaczymy w środę

Napisane na Tab2A7-10F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Idz jutro do lekarza, lepiej sprawdzic co sie tam dzieje.
A tak z innej beczki to bardzo dobrze znam miasto w ktorym mieszkasz ;)
Powiedz mi które miasto bo ja pochodzę z innego a w innym mieszkam ?;) i skąd tak dobrze znasz powiem Ci że czuje sie jak bym była w 6 miesiącu ciąży ledwo się chodź pod zebrami boli mam nadnadzieję do szpitala mnie jutro nie skieruje

Dzięki dziewczęta. Jesli ból zęba mnie nie wykończy to jutro śmigam do stomatologa i powiem tak jak mi radzicie... Muchas gracias!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Uwierz mi że ja mam tak samo. Przy oddawaniu moczu boli, przy chodzeniu też boli=(
Mnie przy oddaniu moczu nie boli przy gazach tez nie ja po prostu wyglądam jak bym byla w ciąży pod zebrami boli ciężko sie przewrócić z boku na bok najlepiej sie leży jak chodzę Napierdala boże aby to przesz lo bo uciążliwe to jest

Mi AMH uroslo w ciagu roku z niecalych 0,4 na 0,9 wiec to sie chyba zdarza...
Lekarze że szpitala w Łodzi powiedzieli że to niemożliwe. To tak jak z paliwem .... podczas jazdy poziom Ci nie wzrośnie.
Są 2 możliwości albo lekarz kłamał ( wyniki przyszły do niego) albo pomyłka labu.

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

wow dżoasia, to chyba nie spotykane. Ja tez mam pcos i mialam ponad 30, ale w sumie poszlo bezbolesnie! Tylko ze transfer trzeba bylo przelozyc, a tak przelozylam ze pierwszy transfer dopiero rok pozniej zrobilam!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
to też pewnie zależy od amh (u mnie ponad 5, więc nie tak strasznie wysokie, ja też w ogóle nie reagowałam na leki do stymulacji przy naturalnych staraniach, dopiero o drillingu jajników produkcja ruszyła), no i przy ivf miałam długi protokół poprzedzony antykoncepcją, więc jajniorki były pięknie uśpione przed stymulacja właściwą :)

reklama
Dziewuszki i chłopaku ;) ruchy zaczełam czuć tak naprawdę w 16 tyg już ale słabiutko bardzo_Od 3 dni w sumie od 20 tygodnia czuje je mocniej i dokładnie i widzę jak mój brzuch nawet się podnosi i mały wariuje po jednej stronie. Az chciało mi się płakać.Chciałam nagrać ale za pozno się zjarzyłam ;) Czyli takie ruchy faktycznie ruchy mocniejsze zaczęłam wyczuwać dopiero od 20 tygodnia. Musiałam się z wami podzielić, i wiem że kazda z was która stara się tak jak ja się starałam doczeka tego samego.
Bedzie z niego kolarz albo piłkarz..Hihi.. to mama teraz wie, że rośnie mały rozrabiaka..[emoji6] No napewno wszystkie kiedyś tego doczekają[emoji3]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry