reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Pytanie bo wy znacie kazdy scenariusz ;) 5 dpt boli brzuch, ledzwie i jajniki strasznie rwa.. boje sie troche bo przypomina to bole okresowe. Nie pamietam czy poprzednim razem tak mialam..:/
Nie wiem jak doczekam na bete do czwartku.. to bedzie 9 dpt blastki wiec przynajmniej tyle, ze wynik da jednoznaczna odpowiedz.
Na bole okresowe to raczej jeszcze za wczesnie. Ja akurat nie mialam zadnych boli implantacyjnych, brzuch bolal mnie chyba 6dpt a 5dpt mialam juz pozytywny test. Dzis u mnie 11dpt i zadko mam jakiekolwiek bole.
Kazda z nas jest inna ale na moje "oko" cos sie zaczyna dobrego dziac ;)

ja mam codziennie 2x1 nie wiem moze od poziomy progrsteronu w krwi..

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

ja nie robilam zadnych testow w klinice, mysle ze u mnie w klinice 3X1 to standard! Kiedys mialam innego lekarza i bylo to samo.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja już nadziei nie mam, chociaż dzisiaj 6 dpt, więc coś się może wydarzyć, ale nie nakrecam się już :/

Napisane na Tab2A7-10F w aplikacji Forum BabyBoom

@mmileczka, jeszcze moze byc wczesnie, badz dobrej mysli a ja trzymam mocno kciuki ze jednak cos wyjdzie w srode!

Czy u mnie nic nie moze byc normalnie... 2 dzien po transferze a mnie wlasnie zaczyna bolec ząb. I to nie ze troszke. Tylko baaardzo... Co ja mam zrobic? Pójdę jutro do dentysty, ale czy mozna leczyć ząb po transferze? Co ze znieczuleniem? Czemu akurat teraz?? #%#~?!££,||~'

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Na bole okresowe to raczej jeszcze za wczesnie. Ja akurat nie mialam zadnych boli implantacyjnych, brzuch bolal mnie chyba 6dpt a 5dpt mialam juz pozytywny test. Dzis u mnie 11dpt i zadko mam jakiekolwiek bole.
Kazda z nas jest inna ale na moje "oko" cos sie zaczyna dobrego dziac ;)

Mam nadzieje, ze Twoje oko sie nie myli :)) Byle wytrwac do tej bety! Zakldajac, ze jest czarny scenariusz w czw i beta nie wychodzi to szansa, ze wyjdzie pozniej po blastce jest chyba zadna, prawda? Staram sie myslec na wypadek dobry i zly. Nie chce sie nastawic za bardzo bo kolejna porazka bedzie bolec znacznie bardziej..
Mialam zrobic sikacz dzisiaj ale sie balam :) Moze jutro albo pojutrze zaczne podsikiwac ;)

Ciężko Was nadrobic po weekendzie :-) powodzenia jutro dziewczyny @JoannaRak i @asinka89 zrobcie dobre otwarcie tygodnia dolacze do Was we wtorek :-)

Tak jest, zadanie przyjete! Jeszcze Weronika z nami jutro zaczyna tydzien :)
Oj bedzie sie dzialo w nastepnym tygodniu, niw mowiac o kolejnych jak bedziemy wszystkie na bety czekac!

Czy u mnie nic nie moze byc normalnie... 2 dzien po transferze a mnie wlasnie zaczyna bolec ząb. I to nie ze troszke. Tylko baaardzo... Co ja mam zrobic? Pójdę jutro do dentysty, ale czy mozna leczyć ząb po transferze? Co ze znieczuleniem? Czemu akurat teraz?? #%#~?!££,||~'

Mialam ten sam problem przed transferem pytalam lekarza co z wizyta u dentysty,bo zaraz po transferze mialam powiedziala,ze normalnie jak najbardziej isc jak cos sie dzieje tylko powiedziec dentyście,ze jest duze prawdopodobienstwo,ze jest sie w ciazy:) Ale zaczął tak boleć,ze zdążyłam przed pójść;)

reklama

Musisz powiedziec ze możliwe ze jestes w ciazy a to znieczulenie to chyba miejscowo dziala wiec dzidzi raczej nie zaszkodzi na tym etapie

Do góry