reklama
Ilona 88
Fanka BB :)
Jeszcze czekam[emoji6] , małemu się nie spieszy do wyjścia [emoji23][emoji23][emoji23]Łoooo matko! Ledwo Was doczytałam
Witam serdecznie wszystkie nowe twarze a szczególnie naszego rodzynka @dami fajnie że jesteś! Dawno się tak nie uśmiałam mega pozytywna energia od Was płynie.
Widzę że była też jakaś burza ale na szczęście ustała.
@PaulinkaP nie wpisałaś się do kalendarza... Trzymam kciuki za Wasze maluszki! Mam też nadzieję że już się lepiej czujesz?!
@dżoasia @gosia321 widzę że piątek Wam się udał! Korzystacie bo od stycznia zostaną nam same soczki
@Ilona 88 miałaś na dziś termin porodu jak sytuacja? Trzymamy mocno kciuki za szczęśliwe rozwiązanie
@Doris30:-) po nieudanym transferze też robiłam ruskie pierogi... Jednak wałkowanie ciasta pomaga odreagować frustracje
@mmalenaa Ty też jesteś w GYN Kato?
Ściskam Was wszystkich baaardzo mocno
Dobrej nocki
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Weronika63
Sama sie sobie dziwie bo jestem spokojna. Podchodzę do tego trochę z dystansem. Stres się pewnie dopiero jutro zacznie =) na transfer jadę niestety sama:/ mąż nie dostał wolnego. Oby 13 był dla nas szczęśliwy =)ooo 13 to tak jak i ja i jeszcze jedna kolezanka hihi .. kurcze szczesliwa 13 bedzie dla nas.. jak tam samopoczucie przed jutrem?
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
gooossia17
@PaulinkaP super wiadomość! Jaki jest plan działania? Transfer 3 dniowego zarodka czy blastke?
JoannaRak
ooo 13 to tak jak i ja i jeszcze jedna kolezanka hihi .. kurcze szczesliwa 13 bedzie dla nas.. jak tam samopoczucie przed jutrem?
no to ja ta kolezanka To szczesliwa 13! Potwierdzil to moj lekarz [emoji106]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
JoannaRak
Sama sie sobie dziwie bo jestem spokojna. Podchodzę do tego trochę z dystansem. Stres się pewnie dopiero jutro zacznie =) na transfer jadę niestety sama:/ mąż nie dostał wolnego. Oby 13 był dla nas szczęśliwy =)
ja tez jade sama, w sumie juz dzis ruszam bo lece do Wawy z Zurychu. Wczoraj sie stresowalam ale jakos dzisiaj spokojniej, mam nadzieje ze juz tak zostanie.
gooossia17
asinka89
no napewno ze szczesliwa nasza gin tez tak mowiła hihino to ja ta kolezanka To szczesliwa 13! Potwierdzil to moj lekarz [emoji106]
labelladurmiente
Dziewczyny i Dami! [emoji16] Tak sie zastanawiam czy po transferze - w ciagu tych pierwszych magicznych 12 dni do hcg - mozna pójść na masaż? Nie żaden rozgrzewający, gorącymi kamieniami a zwykły relaksacyjny? Bo sauna i solarium odpada. A co sądzicie o masażu? #rozkminanadziś
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
reklama
Evelin83
chyba to niezbyt dobry pomysl ja bym nie ryzykowalaDziewczyny i Dami! [emoji16] Tak sie zastanawiam czy po transferze - w ciagu tych pierwszych magicznych 12 dni do hcg - mozna pójść na masaż? Nie żaden rozgrzewający, gorącymi kamieniami a zwykły relaksacyjny? Bo sauna i solarium odpada. A co sądzicie o masażu? #rozkminanadziś
Podziel się: