Dzień dobry mam super wiadomość o poranku zaplodnilo sie prawidłowo 5 zarodeczkow jestem mega szczęśliwa aby tak dalej a z brzuchem boli jeszcze ale już mniej niz wczoraj mam nadzieje ze juz jutro będzie dobrze
reklama
Ja codziennie dostawałam SMS z informacją od mojej pani dr jak sytuacja wyglądaA jak wy macie w sowich klinikach? informuja was sami od siebie na biezaco po punkcji, albo jak ogrzewaja ile sie udalo jakiej klasy itd?
---31tc---
dami
Fanka BB :)
To super, masz okazję na całkiem pokaźną rodzinkę[emoji6] [emoji5]Dzień dobry mam super wiadomość o poranku zaplodnilo sie prawidłowo 5 zarodeczkow jestem mega szczęśliwa aby tak dalej a z brzuchem boli jeszcze ale już mniej niz wczoraj mam nadzieje ze juz jutro będzie dobrze
Dużo teraz odpoczywaj i będzie dobrze[emoji106]
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Chocolateri
Jaka dziwna jest natura człowieka...Część kochana, i jak dałaś radę z tym brakiem snu? Bo wczoraj pisałaś że oczy Ci się kleją... Niedługo do domu i kimonko[emoji11] [emoji57]
My w pracy możemy spać, mamy kilka alarmów tak , że nas obudzą.
Jednak średnio co pół h do godziny budziłam się i sprawdzałam co u chłopaków.
Zaraz muszę zagonic ich do śniadania [emoji16]
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
dami
Hehe..Czyżby to takie oznaki matczynego instynktu? Albo szykujesz się już że gdy będzie już maleństwo to doglądać go będziesz w nocy[emoji4] [emoji4] [emoji6]Jaka dziwna jest natura człowieka...
My w pracy możemy spać, mamy kilka alarmów tak , że nas obudzą.
Jednak średnio co pół h do godziny budziłam się i sprawdzałam co u chłopaków.
Zaraz muszę zagonic ich do śniadania [emoji16]
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Mogę i miec taka duza rodzinkę nie mam nic przeciwko tak sie bardzo cieszę M jak sie dowiedział to mówi żartujesz naprawdę bardzo sie cieszę jestem mega szczęśliwa aby ładnie se rozwijałyTo super, masz okazję na całkiem pokaźną rodzinkę[emoji6] [emoji5]
Dużo teraz odpoczywaj i będzie dobrze[emoji106]
Super super wiadomość mam nadzieje ze już takie super wiadomość zostanąDobre wiadomości od rana
reklama
asinka89
super no.to trzymam kciuki za zarodeczki no i za niedługo transferDzień dobry mam super wiadomość o poranku zaplodnilo sie prawidłowo 5 zarodeczkow jestem mega szczęśliwa aby tak dalej a z brzuchem boli jeszcze ale już mniej niz wczoraj mam nadzieje ze juz jutro będzie dobrze
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: