reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dzień dobry mam super wiadomość o poranku zaplodnilo sie prawidłowo 5 zarodeczkow jestem mega szczęśliwa aby tak dalej :) a z brzuchem boli jeszcze ale już mniej niz wczoraj mam nadzieje ze juz jutro będzie dobrze
To super, masz okazję na całkiem pokaźną rodzinkę[emoji6] [emoji5]
Dużo teraz odpoczywaj i będzie dobrze[emoji106]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Część kochana, i jak dałaś radę z tym brakiem snu? Bo wczoraj pisałaś że oczy Ci się kleją... Niedługo do domu i kimonko[emoji11] [emoji57]

Jaka dziwna jest natura człowieka...
My w pracy możemy spać, mamy kilka alarmów tak , że nas obudzą.
Jednak średnio co pół h do godziny budziłam się i sprawdzałam co u chłopaków.
Zaraz muszę zagonic ich do śniadania [emoji16]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Jaka dziwna jest natura człowieka...
My w pracy możemy spać, mamy kilka alarmów tak , że nas obudzą.
Jednak średnio co pół h do godziny budziłam się i sprawdzałam co u chłopaków.
Zaraz muszę zagonic ich do śniadania [emoji16]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Hehe..Czyżby to takie oznaki matczynego instynktu? Albo szykujesz się już że gdy będzie już maleństwo to doglądać go będziesz w nocy[emoji4] [emoji4] [emoji6]

To super, masz okazję na całkiem pokaźną rodzinkę[emoji6] [emoji5]
Dużo teraz odpoczywaj i będzie dobrze[emoji106]

Mogę i miec taka duza rodzinkę nie mam nic przeciwko tak sie bardzo cieszę M jak sie dowiedział to mówi żartujesz naprawdę bardzo sie cieszę jestem mega szczęśliwa aby ładnie se rozwijały

reklama
Dzień dobry mam super wiadomość o poranku zaplodnilo sie prawidłowo 5 zarodeczkow jestem mega szczęśliwa aby tak dalej :) a z brzuchem boli jeszcze ale już mniej niz wczoraj mam nadzieje ze juz jutro będzie dobrze
super no.to trzymam kciuki za zarodeczki no i za niedługo transfer :)

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry