Witaj - ja nigdy nie byłam w takiej sytuacji ale jednak sprawa wygląda podejrzanie. Na pewno powinnaś poprosic o pełną dokumentację medyczną łącznie z tą od embriologów i może skonsultować to z prawnikiem. Może tak być że żadnego dastwa nie było. Porozmawiaj z kierownictwem kliniki jak koleżanka MoKa. Trzymam kciuki.cześc do tej pory tylko czytałam...moja historia jest taka, że musielismy podejsc do transferu z komórkami dawczyni, do tego moj maz tez ma słabe plemniki. i co się okazalo ? W związku z problemami u meza nasienie bylo pobierane i od m i dodatkowo wybralismy dawce dla pewności. decyzja byla taka ze polowe zapladniamy meza polowe dawcy. okazalo sie ze zaplodnily sie tylko meza !! bylo 12 jajeczek, udało sie tylko 3 zarodki.transfer z 2 zarodków i uratowal sie tylko jeden obecnie mrozaczek.
Ja nie dostałam zadnych informacji o klasie tych zarodków itd, embriolog byl zdziwiony moimi pytaniami i tym ze chcialam wytlumaczenia, jak to sie dzieje ze z nasienia dawcy, które mialo byc wysokiej jakosci nie powstalo nic...wczoraj mialam 12 dpt beta <0,1. mam załamkę bo mam 40tke na karku, brak kasy ( wydalismy duzo na wczesniejsze leczenie i probe z moich jajeczek), teraz poszlo duzo kasy na program z dawczynia i dalej nic i tylko jeden zarodek Ktoś jest w podobnej sytuacji? pozdrawiam wszystkie starające sie
reklama
Ja też kochana trzymam kciuki jutro za Ciebiesuper no.to trzymam kciuki za zarodeczki no i za niedługo transfer
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
To może być hiperka dawno to pisałaś to czytam dalej czy jest lepiej...Ludzie co ja mam robić brzuch mnie tak bardzo boli ze ja ledwo chodzę tak się chujowo czuje ze łzy mi lecą po policzkach tak mnie bardzo boli czuje sie jak bym miała wzdęcia ale mocz i kal normalnie oddaje tylko przy oddawaniu moczu taki ból boże co sie ze mna dzieje nie wiem czy nie jechać na Szpital
---31tc---
Lepiej juz jest kochana nadal brzuch boli ale już zdecydowanie mniej niż wczoraj mam nadzieje ze juz jutro będzie lepiejTo może być hiperka dawno to pisałaś to czytam dalej czy jest lepiej...
---31tc---
Super super wiadomość mam nadzieje ze już takie super wiadomość zostaną
asinka89
Fanka BB :)
super dzieki odrazu lepiej hihi...U mnie też póki co słońce... wysyłam [emoji274]
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Lepiej juz jest kochana nadal brzuch boli ale już zdecydowanie mniej niż wczoraj mam nadzieje ze juz jutro będzie lepiej
Weronika63
Super wiadomości!!! =) ja miałam punkcje w piątek w brzuch boli mnie do dzisiaj:/ na kiedy masz ustalony transfer? Ja mam na 13tego listopada. Oby nie był pechowy!Dzień dobry mam super wiadomość o poranku zaplodnilo sie prawidłowo 5 zarodeczkow jestem mega szczęśliwa aby tak dalej a z brzuchem boli jeszcze ale już mniej niz wczoraj mam nadzieje ze juz jutro będzie dobrze
reklama
asinka89
ooo 13 to tak jak i ja i jeszcze jedna kolezanka hihi .. kurcze szczesliwa 13 bedzie dla nas.. jak tam samopoczucie przed jutrem?Super wiadomości!!! =) ja miałam punkcje w piątek w brzuch boli mnie do dzisiaj:/ na kiedy masz ustalony transfer? Ja mam na 13tego listopada. Oby nie był pechowy!
Podziel się: