Oczekiwanie2017
Fanka BB :)
7dpt - 39,48
10dpt - 153,44
12dpt - 340,18
Bardzo ładny przyrost, taki w sam raz. Gratulacje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
7dpt - 39,48
10dpt - 153,44
12dpt - 340,18
Hah, prawie że książkowyBardzo ładny przyrost, taki w sam raz. Gratulacje
no a jaka jest roznica miedzy 2 a 3 dniowym? ktory lepszy .. boje sie bo to nasza ostatnia szansa .. niestety oszczednosci sie skonczyły no i ja troche psychicznie podupadłam.. boje sie ze jak nie wyjdzie to oszaleje całkiem ...Ja mysle, ze lekarz wie co robi. Malenstwu na pewno bedzie u Ciebie bardzo przytulnie i zostanie z Wami
to myslicie ryzykowac z 2 dniowymi? boze jakiego ja mam stracha...Nawet dzisiejsze maluchy Oski sa dwudniowymi bąbelkami, wiec sens napewno jest!
Jest, ja miałam na cyklu sztucznym najpierw był sam pęcherzyk ciążowy później Kolejna wizyta pęcherzyk zoltkowy się pojawił u mnie w 5 tyg jakoś tak a 5t6d serduszkoDziewczyny , jak to jest z tym pęcherzykiem żółtkowym na cyklu sztucznym? Byłam na Usg w 6t1d ciąży i nic lekarz nie wspomniał o pęcherzyku żółtkowym. Na Usg tez go nie widać. Był zarodek i akcja serca , ale co z tym pęcherzykiem żółtkowym? Na cyklu sztucznym go nie ma ? Czy o co chodzi?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Jest, ja miałam na cyklu sztucznym najpierw był sam pęcherzyk ciążowy później Kolejna wizyta pęcherzyk zoltkowy się pojawił u mnie w 5 tyg jakoś tak a 5t6d serduszko
Pęcherzyk zoltkowy zastępuje teraz wszystko dzidziusiowi później pęcherzyk zoltkowy zniknie j wHmm , a jak pojawiło się serduszko to widoczny był pęcherzyk żółtkowy ? Zaczynam się martwić , bo ja ani słowem nie mam wspomniane w opisie Usg o pęcherzyku żółtkowym . Ale chyba jakby nie było pęcherzyka zoltkowego to tym bardziej nie było by zarodka i akcji serca ? Już sama nie wiem co mam o tym myśleć
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Pęcherzyk żółtkowy odzywia zarodek zanim wykształci się łożysko spokojnie jest wszystko dobrze może lekarz nie wspomniał o tym wiesz ze lekarze czasem nie mówią j nie piszą wszystkiegoHmm , a jak pojawiło się serduszko to widoczny był pęcherzyk żółtkowy ? Zaczynam się martwić , bo ja ani słowem nie mam wspomniane w opisie Usg o pęcherzyku żółtkowym . Ale chyba jakby nie było pęcherzyka zoltkowego to tym bardziej nie było by zarodka i akcji serca ? Już sama nie wiem co mam o tym myśleć
Wydaje mi sie, ze gdyby bylo cos nie tak to lekarz by powiedzial, skoro jest serduszko to wszystko prawidlowo sie rozwija.Hmm , a jak pojawiło się serduszko to widoczny był pęcherzyk żółtkowy ? Zaczynam się martwić , bo ja ani słowem nie mam wspomniane w opisie Usg o pęcherzyku żółtkowym . Ale chyba jakby nie było pęcherzyka zoltkowego to tym bardziej nie było by zarodka i akcji serca ? Już sama nie wiem co mam o tym myśleć
Wow, szybko miałaś bijące serduszko, superowoJest, ja miałam na cyklu sztucznym najpierw był sam pęcherzyk ciążowy później Kolejna wizyta pęcherzyk zoltkowy się pojawił u mnie w 5 tyg jakoś tak a 5t6d serduszko