Olusja1987
Fanka BB :)
Super!Dzwonilam dzisiaj do laboratorium sprawdzic jak sie ma zarodek. Walczy dzielnie! Druga dobra - 4A. Oby tak do wtorku.. jutro dzwonie znowu!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super!Dzwonilam dzisiaj do laboratorium sprawdzic jak sie ma zarodek. Walczy dzielnie! Druga dobra - 4A. Oby tak do wtorku.. jutro dzwonie znowu!
Dziś trzecia weryfikacja i bHCG wynosi 340,18
U mnie 340,18 mIU/ml, zawsze robię wszystkie badania w tej samej Diagnostyce.Olusja a w jakich jednostkach masz bete ?bo ja właśnie zauważyłam ze kazde labolatorium robi inaczej czyli jedne mIU/mL a te co teraz robiłam to U/I to chyba nie to samo ?
U mnie 340,18 mIU/ml, zawsze robię wszystkie badania w tej samej Diagnostyce.
A wcześniejsze badania kiedy były i ile wynosily bo nie pamietamDziś trzecia weryfikacja i bHCG wynosi 340,18
7dpt - 39,48A wcześniejsze badania kiedy były i ile wynosily bo nie pamietam
7dpt - 39,48
10dpt - 153,44
12dpt - 340,18
Pieknie7dpt - 39,48
10dpt - 153,44
12dpt - 340,18