Ja już przestalam czytać ale coś tam podczytuje jeszcze, na początku najwiecej właśnie w tych początkach ciąży, nie czytaj, pytaj się ginka bo zwariować idzie Hehe,6t6d . No właśnie ciagle stresy, jeszcze jak człowiek poczyta trochę to już całkiem traci zmysły ;/ zwariować można hehe /
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Naprawdę nie pomogę sama nie znam się na tych zarodkach. Ale z tego co pisały dziewczyny to ciąże były nawet z tych 2-3dn więc, a może embriologa bo u mnie przed podaniem zarodka był embriolog i mówił jaki będzie podany itd i wypełnienie czegoś tam i dopiero lekarz, ale wiem że ty nie mieszkasz w PL więc nie wiem jak tam za granicą jestczyli ryzykowac z 2 dniowym czy powiedziec lekarzowi ze chce 3 dniowy.. ?
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja już przestalam czytać ale coś tam podczytuje jeszcze, na początku najwiecej właśnie w tych początkach ciąży, nie czytaj, pytaj się ginka bo zwariować idzie Hehe,
A w którym tyg jesteś ? Ja jak byłam na wizycie to wszystko mi z głowy wypadło , dopiero w domu zobaczyłam co tam napisał [emoji846]
Jeżeli masz taką możliwość zapytaj się lekarza gin lub embiologa oni będą lepiej wiedzieć, takie moje zdanie ale będzie dobrzeczyli ryzykowac z 2 dniowym czy powiedziec lekarzowi ze chce 3 dniowy.. ?
Wczoraj zaczal mi się 19 tydzieńA w którym tyg jesteś ? Ja jak byłam na wizycie to wszystko mi z głowy wypadło , dopiero w domu zobaczyłam co tam napisał [emoji846]
Też tak miałam że chciałam coś się zapytać że zapomniałam zapytać się na wizycie później czytałam w domu ro napisała gin w karcie np , mąż się denerwowal bo mówi że piszą głupoty w necie i bardziej się stresuję itd... a tA w którym tyg jesteś ? Ja jak byłam na wizycie to wszystko mi z głowy wypadło , dopiero w domu zobaczyłam co tam napisał [emoji846]
asinka89
Fanka BB :)
ja embriologa nie widziałam na oczy pomocnica przychodzi z zarodkami a ginekolog transferuje.. gin tylko mi powiedział ze w srode sprawdzimy endometrium i jak bedzie ok to rozmrozenie zarodka czwartek a piatek transfer... a ja jestem zielona ..Naprawdę nie pomogę sama nie znam się na tych zarodkach. Ale z tego co pisały dziewczyny to ciąże były nawet z tych 2-3dn więc, a może embriologa bo u mnie przed podaniem zarodka był embriolog i mówił jaki będzie podany itd i wypełnienie czegoś tam i dopiero lekarz, ale wiem że ty nie mieszkasz w PL więc nie wiem jak tam za granicą jest
dżoasia
Fanka BB :)
Moim zdaniem nie ma roznicy czy 2 czy 3 dniowy. Teoretycznie blastki maja wieksze szanse ale to tez dlatego ze mniej zarodkow dotrzymuje to tego stadium. Natomiast niektore zarodki 2 lub 3 dniowe maja wieksza szanse przezyc w macicy niz na szkielku. Czyli ogolnie rzecz biorac jesli wszystkie zarodki podawano by w 2 dobie to byloby pewnie wiecej ciaz. Ale to taki ogol, na ktory sklada sie wiele skladowych.to myslicie ryzykowac z 2 dniowymi? boze jakiego ja mam stracha...
Ale oni i tak wybierają najlepszego najpierw więc kochana głowka do góry wierzyć trzeba że to będzie ten najlepszy na prawdę słabsze zarodki też rozwijają się w srodku i ciąze z nich są.ja embriologa nie widziałam na oczy pomocnica przychodzi z zarodkami a ginekolog transferuje.. gin tylko mi powiedział ze w srode sprawdzimy endometrium i jak bedzie ok to rozmrozenie zarodka czwartek a piatek transfer... a ja jestem zielona ..
reklama
Ja na drugi dzieńOd południa źle się czułam bolała głową brzuch itp a teraz na wieczór zmierzyłam temperaturę i jest 37.2 niby nie dużo. Czy po transferach tez mialyscie stan podgoraczkowy ?
---30tc---
Podziel się: