Ja w 6t6d miałam założona kartę Ciążowa ginek mówiła że Jeszce nikomu tak szybko karty nie zakładała. Tak szybko się pojawiło dokładnie 5t6dWow, szybko miałaś bijące serduszko, superowo
reklama
asinka89
Fanka BB :)
no a jaka jest roznica miedzy 2 a 3 dniowym? ktory lepszy .. boje sie bo to nasza ostatnia szansa .. niestety oszczednosci sie skonczyły no i ja troche psychicznie podupadłam.. boje sie ze jak nie wyjdzie to oszaleje całkiem ...
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Hehe Też to miałam i mam do tej pory który tydzień masz?Dzięki, trochę mnie uspokoiłyście
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Olusja1987
Ja będę miała pierwszą wizytę w 5t5d, ale nie nastawiam się na serduszko.Ja w 6t6d miałam założona kartę Ciążowa ginek mówiła że Jeszce nikomu tak szybko karty nie zakładała. Tak szybko się pojawiło dokładnie 5t6d
Hehe Też to miałam i mam do tej pory który tydzień masz?
6t6d . No właśnie ciagle stresy, jeszcze jak człowiek poczyta trochę to już całkiem traci zmysły ;/ zwariować można hehe /
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Trzeba wierzyć że będzie dobrze. I że słabszych zarodków są ciąże. A nawet z tych najlepszych nie ma nie ma kochana reguły na to.Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
asinka89
czyli ryzykowac z 2 dniowym czy powiedziec lekarzowi ze chce 3 dniowy.. ?Trzeba wierzyć że będzie dobrze. I że słabszych zarodków są ciąże. A nawet z tych najlepszych nie ma nie ma kochana reguły na to.
reklama
Ojjj tam a może będzie bilo już pięknie myśl pozytywnie, a jak nie będzie to na kolejnej zobaczysz ja miałam wizyty co tydzień ale z tego też że krwawilam w 1 trymestrze do prawie 10 tyg.Ja będę miała pierwszą wizytę w 5t5d, ale nie nastawiam się na serduszko.
Podziel się: